Blog

4G Storing bij kabeltelevisie?

Posted by on Mar 30, 2014 in Blog | 0 comments

4G Storing bij kabeltelevisie?

Sinds vorig jaar zijn er een aantal Providers in Nederland¬†begonnen met de opbouw van hun 4G netwerken (Vodafone, KPN etc). Dit is de nieuwste generatie mobiele netwerken geschikt voor snel mobiel internet. Sinds de start van de aanleg van deze 4G netwerken is de kans groot dat u last heeft gekregen van storing op uw analoge en digitale televisie signaal.¬† (more…)

Glasvezel… hoe zit dat nou?

Posted by on Mar 24, 2014 in Blog | 0 comments

Glasvezel… hoe zit dat nou?

De laatste paar jaren zijn Reggefiber en andere partijen in Nederland glasvezel flink aan het promoten. Zoals ze zelf zeggen: “Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst. Nederland is klaar voor glasvezel.” Maar zijn we dat eigenlijk wel? En is het ook wel nodig? In dit korte artikel probeer ik te omschrijven hoe het in elkaar zit, wat we nog kunnen verwachten van het huidige ‘coax’ netwerk en of het op dit moment al zin heeft om over te stappen. (more…)

TV Kijken, maar dan anders…

Posted by on Feb 20, 2014 in Blog | 0 comments

TV Kijken, maar dan anders…

Tegenwoordig zijn er nogal wat opties om Televisie te kijken waar, wanneer en hoe je maar wilt. Naast het digitale TV aanbod van Ziggo en andere providers zijn partijen als Netflix en HBO steeds harder aan de kar aan het trekken om zoveel mogelijk unieke programma’s op de Nederlandse buis te krijgen.

Het aanbod wordt hierdoor natuurlijk een stuk breder maar soms ook gecompliceerd, want wat moet je nu pakken en waarvoor ga je het gebruiken, en hoe vaak? (more…)