Ziggo Mobiel is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar voor particulier en zakelijke klanten. De abonnementen zijn interessant, vooral als je ook regelmatige in bijv Belgie en Duitsland (of andere Europese landen) bent omdat de gesprekken en data uit dezelfde bundel gaan als in Nederland. Daarnaast maakt Ziggo Mobiel gebruik van het Vodafone netwerk in Nederland en heeft het dus een goede dekking door het hele land inclusief 3G en 4G. De Sim only abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf 9,- euro per maand en SMS plus internet via Wifispots is altijd onbeperkt.

Het instellen van een mobiele telefoon voor het gebruik van Internet van Ziggo kan soms best ingewikkeld zijn en niet iedereen weet precies hoe. Daarom deze korte post met handige informatie voor iPhone gebruikers.

WifiSpots

Heb je Internet van Ziggo (Thuis) of Ziggo Mobiel? Dan heb je met WifiSpots ook buitenshuis op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot draadloos internet. Bijvoorbeeld bij vrienden of familie thuis, in het winkelcentrum of in de voetbalkantine. Overal waar een Ziggo verbinding is en WifiSpots aan heeft staan krijg je automatisch gratis WiFi en dus internet.

Voor mensen die dus Ziggo Mobiel gebruiken is er een eenvoudige manier om op je iPhone Internet en Wifispots in te stellen.

Internet (3G/4G) eenvoudig instellen op je iPhone

  • Open Safari op je iPhone
  • Ga naar ziggo.nl/iosapn
  • Druk rechtsboven op Installeer

Andere telefoon? Check deze speciale pagina voor informatie en instellingen van bijna alle telefoons.

WifiSpots via Ziggo Mobiel op je iPhone

Om WifiSpots eenmalig in te stellen dient je telefoon wel een verbinding te hebben met WiFi (Internet). Dit kan je eigen wifi-modem zijn of bijvoorbeeld dat van de buren.

  • Ga in Safari op je iPhone naar ziggo.nl/certificaat.
  • Hier zijn twee certificaten voor Apple te downloaden. Kies op basis van je WifiSpots gebruikersnaam het juiste Apple WifiSpots certificaat

Voor meer informatie, abonnementen, opties en advies kun je natuurlijk altijd terecht bij ons, gebruik dan de contact pagina.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: