Het is alweer een tijdje dat de Horizonbox van Ziggo verkrijgbaar is in Nederland. Inmiddels word het apparaat in meer dan een miljoen huishoudens gebruikt voor het kijken en opnemen van Digitale Televisie, het bekijken van on demand content van Ziggo en sinds kort ook Netflix, Videoland en andere diensten.

De huidige Horizonbox (gemaakt door Samsung) valt helaas niet bij iedereen in goede aard, er zijn mensen die klagen over de snelheid van het apparaat, het geluid dat de ventilator soms kan maken en nog wel meer dingen die gewoon het net niet zijn.

Gelukkig is Liberty Global (moederbedrijf van Ziggo) constant bezig met het kijken naar verbeteringen en ook met de opkomst van 4K UltraHD TV moet er natuurlijk een nieuw apparaat gaan komen dat alles ondersteunt en ook stukken sneller is. De opvolger van de Horizonbox word in 2017 verwacht en word waarschijnlijk door Europa uitgerold met ondersteuning van een hoop extra diensten en 4K UltraHD voor de toekomst. Liberty Global heeft zojuist een video online gezet met een eerste ‘sneak preview’ van het nieuwe apparaat dat tot nu toe onder de codenaam Eos bekend is.

We verwachten meer informatie in 2017 en zullen dit natuurlijk direct op onze site posten, zodra het beschikbaar is.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: