Camera Bewaking

In een tijd waar steeds meer dingen gebeuren om ons heen is het fijn als er een ‘oogje’ in het zeil wordt gehouden, thuis of op de zaak. Daarom levert TechConnect naast allerlei ICT diensten ook de mogelijkheid van video bewaking voor de zelfstandige thuis en voor het midden- en klein bedrijf.

Het probleem met veel camera systemen is dat het ontzettend duur is in de aanschaf, licentie kosten moeten worden betaald en daarnaast de kwaliteit vaak ver te zoeken is. En dan heb je natuurlijk nog allerlei functies nodig zoals nachtmodus, bewegingsmeldingen, opnames etc etc. Bij de een is het wel aanwezig, bij de ander niet of beperkt.

Daarom hebben wij gekozen voor UniFi Protect. Het systeem van Ubiquiti is zeer stabiel, werkt uitstekend en doet wat je ervan verwacht, voor een mooie prijs. De UniFi Protect lijn werkt via het bestaande (WiFi) en LAN netwerk. Hieronder een kort overzicht.

UniFi Protect

Met de eenvoudige en veilige camera systemen van UniFi Protect bieden wij de mogelijkheid het huis of het bedrijf zelf te monitoren, wanneer men wilt en op elk moment van de dag. Uiteraard kunnen de beelden ook worden bekeken met mobiele apparaten zoals smartphone of tablet en is er direct een actueel beeld live te zien van de omgeving. Het UniFi systeem is een eenmalige aanschaf en heeft verder geen extra licentie of abonnementskosten. De video recorder (Cloudkey G2Plus) wordt eenmalig aangeschaft en wordt lokaal geinstalleerd op het netwerk.

Het UniFi Protect systeem is ideaal voor het Midden en klein bedrijf en voor de zelfstandige die werkt vanuit thuis. Na de eenmalige aanschaf van de UniFi Protect CloudKey G2 Plus kun je tot 15 camera’s aansluiten en met de UNVR tot wel 50! zonder extra maandelijkse kosten. Verder is het eenvoudig om meldingen bij beweging in te stellen via Push berichten of email. En dan is er nog de mogelijkheid om via een TV, (AndroidTV, AppleTV) of Monitor dmv de Viewport de beelden te bekijken.

Installatie

Installatie van UniFi Protect camera’s doen wij alleen op lokatie in Limburg, wel kunnen we u op afstand helpen met het inrichten.

G4 Deurbel Cover

17.00 excl. btw

UniFi Camera AI Pro

459.00 excl. btw

UniFi Cloud Key G2 Plus

192.00 excl. btw

UniFi G4 Deurbel

189.00 excl. btw

UniFi G4 Deurbel Pro

299.00 excl. btw

UniFi G4 Instant

109.00 excl. btw

UniFi G5 Bullet

139.00 excl. btw

Recorders:

Voordelen

  • Eenmalige aanschaf Cloudkey G2 Plus, geen maandelijkse kosten en lokale opslag
  • Zowel draadloos (WiFi) als bekabeld beschikbaar
  • Goede prijzen voor goede kwaliteit
  • Apps voor iOS, Android, AndroidTV en Web beschikbaar
  • Camera’s werken ook met bijv Synology Surveillance system
  • Add-on beschikbaar voor oa Homey
  • Via Homey kun je meldingen koppelen aan andere apparaten in je netwerk
  • Snelle updates bij Ubiquiti

Goede kwaliteit lens, Nachtmodus, scherpe Full HD streaming

Gratis toegang via internet en geen maandelijkse kosten

Video’s worden opgeslagen op eigen hardware, niet in de cloud

Iedere situatie is uniek

Ieder bedrijf en iedere situatie is altijd uniek ook wat camera beveiliging betreft. Daarom kijken we altijd naar de best mogelijke oplossing, in overleg met de klant. De investering voor een camera systeem is belangrijk en dient goed te worden bekeken. Neem daarom contact met ons op voor overleg.

De Software

UniFi Protect is een krachtig, flexibel IP Video management systeem. Gemaakt om te werken met UniFi Protect camera’s en de veelzijdige apps voor mobiel (iOS, Android), AndroidTV en AppleTV. Ook kunnen we eenvoudig een monitor ophangen waar 24/7 live streams van meerdere camera’s bekeken kan worden.

Tijdlijn met Time Lapse

Bekijk eenvoudig meerdere dagen terug met secondes van opnames. Denieuwe UniFi Protect Timelapse (Tijdlijn) functie laat je eenvoudig opnames bekijken, precies naar het moment dat je terug wilt zien, van meerdere camera’s in real time.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: