Bij TechConnect werken we het liefst met Tibber. Bij Tibber krijg je precies de prijs die op de beurs wordt bepaald, plus een inkoopvergoeding voor onbalanskosten en Garanties van Oorsprong. Dynamische prijzen voor energie (stroom) zijn vaak aantrekkelijk, zeker als je via een app exact kan zien wanneer de beste momenten zijn per dag en per uur om bijv je elektrische auto op te laden of de vaatwasser te laten spoelen.

Met een vast of variabel tarief betaal je altijd dezelfde prijs per kWh, terwijl deze in werkelijkheid gedurende de dag op en neer gaat. Met een dynamisch tarief kun je slim inspelen op die natuurlijke piek- en dalmomenten.

Met een energiecontract van Tibber betaal je de daadwerkelijke prijs per kWh die geldt op het moment dat je stroom verbruikt (plus de inkoopvergoeding van €0,018 per kWh). In één app vind je alles wat je nodig hebt: de stroomprijzen, inzicht in je verbruik en slimme functies om te besparen op je energierekening.

Door de stroomprijs in de gaten te houden, kun je zelf je stroomverbruik slim sturen. De Tibber-app neemt het werk echter met liefde van je over, bijvoorbeeld voor het opladen van je elektrische auto of het verwarmen van je huis.


Slim opladen

Stel de tijd in waarop je auto volledig opgeladen moet zijn. De app verschuift het laden automatisch naar tijdens de uren waarin de stroomprijs het laagst is.

Slim Verwarmen

Stel je gewenste comforttemperatuur voor je huis in. De app zorgt automatisch voor een graadje meer of minder op basis van de stroomprijzen van dat moment.

Je stroomverbruik verminderen zonder koud te hoeven douchen of minder kopjes koffie te moeten drinken? De Tibber Pulse en de Tibber-app zijn de perfecte tools.

De Pulse geeft je volledig inzicht in je stroomverbruik, door je direct in de Tibber-app te laten zien hoeveel stroom je huis om de seconde verbruikt. Hier rechts zie je hoe dat eruit ziet. Met een beetje speurwerk van jouw kant weet je precies wat de energieslurpers in je huis zijn – en waar je op kunt besparen.

Energieleveranciers splitsen

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig gas en stroom door verschillende leveranciers laten leveren. Heb je bijvoorbeeld toch ook nog gas nodig, dan is ANWB (Gas) of EasyEnergy een goede optie.

Met de volgende link krijg je 50 euro om te besteden aan slimme gadgets via de Tibber store.