Extra WiFi via het stopcontact

Naast onze Wifi access point oplossingen is het nu ook mogelijk om een goedkoop, extra wifi punt in huis te krijgen zonder gebruik van netwerk kabels. Een powerline-adapter is een extra wifi-punt via het stopcontact. Hiermee maakt u via het stopcontact een veilige internetverbinding tussen uw modem en een powerline-adapter die wifi uitzendt.

Eigenlijk werkt een extra wifi-punt via het stopcontact hetzelfde als via een internetkabel. Alleen gebruikt dit extra wifi-punt het stroomnetwerk om het wifi-signaal door uw kantoor of huis te verspreiden. U heeft dus alleen een stopcontact nodig bij uw modem en op de plek waar u het tweede wifi-punt wilt neerzetten.

Helaas kan het zo zijn dat het signaal niet goed aankomt bij het tweede wifi-punt, waardoor de snelheid daalt. Dat heeft vaak te maken met de kwaliteit van het stroomnetwerk. Gelukkig haalt u eigenlijk altijd voldoende snelheid om zonder problemen zware bestanden te downloaden of voor video-vergaderen zonder haperingen.

Lukt het niet om een kabel te trekken voor een wifi-punt? Dan is een wifi-punt via het stopcontact het beste alternatief, eenvoudig te bestellen via onze website.

U hoeft geen kabels te trekken door uw pand. Maak eenvoudig gebruik van uw eigen stroomnetwerk en geniet van supersnel internet en andere mediatoepassingen, zoals bijvoorbeeld video-vergaderen.

Wifi StopcontactSpecificaties:

  • Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie
  • Wifi-standaard 802.11g/n/ac
  • Geïntegreerd stopcontact op beide powerline adapters
  • Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten
  • Werkt direct na aansluiting
  • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers
  • Extra WiFi zonder kabels trekken voor nog geen 85 euro

U kunt eenvoudig een stopcontact wifi punt bij ons bestellen, klik hier voor het bestelformulier.