FuzionRadio

FuzionRadio.FM is verantwoordelijk voor een aantal van de meest uitdagende, gekste evenementen in Nederland en Belgie. Muziek, dans, gezelligheid en een live uitzending via ons radio station FuzionRadio.FM, maken ieder evenement weer uniek en een plezier voor iedereen.

Ontdek onze Fuzion familie door af te stemmen op onze exclusieve FuzionRadio streaming kanalen die 24 uur bereikbaar zijn, wereldwijd. Hier zenden we 24 uur per dag, 7 dagen per week non-stop muziek uit, en wekelijkse live sessies met onze eigen DJ Da Viper en Radion6, alsmede gast optredens.

Tune in, Chill out en neem de lekkere vibes van ons radio station op, om in een goede stemming te komen en bereid jezelf voor op ons jaarlijks terugkerende evenement de Fuzion Summer BBQ in Sittard. Met veel DJs, familie, vrienden en een BBQ met gratis drank is het een uniek evenement in het zuiden van Nederland voor iedereen!

Dankzij de partnership met Unilogic Networks en TechConnect, hoofd sponsoren en partners, is de Fuzion Summer BBQ een unieke ervaring, jaar na jaar.

Bekijk onze Evenementen pagina om te zien wat er dit jaar nog meer op de planning staat, en like onze Facebook en Twitter pagina’s  voor de laatste nieuwtjes!

FuzionRadio.FM is ook bereikbaar via TuneIn, Plex, Streema, vTuner en iTunes.

fuzionshot