TechConnect werkt met het merk Ubiquiti. De UniFi WiFi punten, Routers en Switches worden naar keuze geïnstalleerd, geconfigureerd, geüpdatet en gemonitord door onze servers, die in een datacenter staan, of lokaal via een eigen controller. Iedere klant heeft de keuze uit een aantal opties. De UniFi Controllers zijn bereikbaar via een website en met een app voor Android en iPhone/iPad.

Cloud servers van TechConnect

Bij de installatie van UniFi apparatuur heeft de klant zelf de keus om te bepalen of men een UniFi Deam Machine (Pro/SE) met ingebouwde controller wilt op locatie, of allerlei losse apparatuur (WiFi, Switches, Routers) van UniFi via de servers van TechConnect in de cloud. Het voordeel van onze servers is dat men zelf niet hoeft te kijken naar updates, en dat het beheer volledig centraal wordt geplaatst, ook handig icm VPN tussen meerdere locaties en een goede oplossing voor grotere bedrijven. Daarnaast worden er constant back-ups gemaakt, is alles dubbel uitgevoerd en kunnen we eenvoudig een configuratie terug draaien bij problemen. Plus doen we aanpassingen aan de controller wanneer nodig.

Kies je voor een van de abonnementen? Dan beheren en onderhouden wij het netwerk. Van tevoren spreek je met ons af hoe jij het wifi-netwerk wilt inrichten. Of je nou start vanuit de garage of wifi nodig hebt voor een kantoorgebouw met vier verdiepingen, met het UniFi Wifi abonnement krijg je het professionele netwerk dat klaar is voor het grote werk. Binnen 30 dagen installeert een van onze experts het netwerk zoals we dat van tevoren met je hebben afgesproken. Het is ook mogelijk dat wij het wifi punt al voorbereiden en met de post versturen. Een groot voordeel is het gebruik van gescheiden netwerken. Zo werken je collega’s via een afgeschermd wifi-netwerk, terwijl je bezoekers het professionele gastnetwerk gebruiken.

UniFi en WiFi

Medewerkers en gasten lopen continu in en uit. Met UniFi WiFi beweegt het wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen of tegen de muur. Zo kan iedereen altijd en overal online zijn. Handig én een extra service die past bij deze tijd. UniFi WiFi is een beveiligd en betrouwbaar zakelijk netwerk én een apart gastennetwerk in één. Bezoekers genieten van gratis WiFi terwijl de bedrijfspoort veilig dicht blijft.

UniFi Cloud Hosting Abonnementen:

Bij TechConnect werken we met een aantal pakketten; de Basic en Basic Plus zijn ideaal voor thuis of kleinbedrijf en de Pro en Pro Plus ideaal voor meerdere locaties en/of grotere bedrijven, waarbij ondersteuning, updates, backups en monitoring door ons allemaal wordt verzorgd. Ook aanpassingen en andere zaken inbegrepen per e-mail.

Hieronder een overzicht van de abonnementen:

*. Alle prijzen zijn exclusief BTW en per maand, mits anders aangegeven! Prijzen zijn bij betaling per jaar.

De klant krijgt bij het UniFi Basic, Pro en Pro Plus abonnement altijd een e-mail en alert bij een storing aan een van de UniFi apparaten. Men dient wel vervolgens zelf actie hierop te ondernemen. Lukt het niet? Dan kun je ten alle tijden een email sturen naar onze service desk.

Zonder abonnement

Bij UniFi zonder abonnement worden er geen updates automatisch geinstalleerd, word de verbinding niet 24/7 in de gaten gehouden en krijgt men geen korting op eventuele ondersteuning. Beheer dient men verder zelf te doen.

Betalingen

Betalingen voor alle abonnementen zijn per jaar, mits anders afgesproken. Meer informatie over de verschillende UniFi apparatuur vind je hier.

UniFi App Downloaden

Installeer, Configureer en Manage met de UniFi app voor iOS en Android:

appstoregoogleplay

Een Oplossing voor iedereen

Naast de Standaard abonnementen kunnen wij natuurlijk ook altijd een pakket maken dat helemaal is afgestemd op de situatie per bedrijf. Een maandelijkse check van het hele netwerk, of monitoring van het gehele netwerk, alles is mogelijk. Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek met uitleg en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.