Er zijn veel opties om een draadloos netwerk te maken in huis, maar vaak ontstaan er problemen met het bereik, snelheid of andere dingen die door providers niet altijd worden opgepakt. Het is geweldig dat er veel IT bedrijven oplossingen bieden voor Zakelijke klanten, met goede kwaliteit WiFi punten, maar het gros doet niks of weinig voor de particuliere gebruiker. En thuis wil je toch ook beschikken over het best mogelijke WiFi netwerk?

Daarom bieden we bij TechConnect nu ook professionele WiFi apparatuur aan voor thuisgebruik van onze top merken: Ubiquiti UniFi en AmpliFi, voor een betaalbare prijs. En daarbij heb je dan de keuze tussen standalone, met eenmalige installatie of met abonnement.

WiFiMet WiFi punten van Ubiquiti kunnen wij garanderen dat er een stabiel WiFi netwerk wordt gemaakt voor thuis of op de zaak. De WiFi punten die we leveren zijn geschikt voor HD video streaming en gaming en bieden snelheden tot 2.5Gb/s! Er is voor iedere locatie wel een juist WiFi punt beschikbaar.

Uitbreiding nodig? Geen probleem, je start met 1 WiFi punt en uitbreiden kan altijd, bijvoorbeeld om net wat beter signaal te krijgen in de tuin of boven.

Standalone of met Abonnement

Bij de installatie van een van onze UniFi WiFi punten is het mogelijk om deze ‘standalone’ lokaal te installeren. Na de installatie kun je met een mobiele app het wachtwoord en basis instellingen zelf wijzigen. Met de standalone optie wordt het WiFi punt niet door ons up to date gehouden (dit geeft de app wel aan), is er geen apart gescheiden gasten netwerk, geen uitgebreide statistieken en ook kunnen er geen wijzingen op afstand worden gedaan. Alles dient dus lokaal op de plek gedaan te worden, via de mobiele app.
– Installatie kosten door ons zijn dan eenmalig 100 euro.

Monitoring van de WiFi punten – Het UniFi Abonnement

Door de installatie van UniFi WiFi punten van TechConnect in combinatie met het UniFi abonnement kunnen wij de WiFi punten 24 uur per dag in de gaten houden en op afstand configuratie aanpassen wanneer nodig plus krijgt men een eigen login met uitgebreide statistieken. Dit is een abonnement (verkrijgbaar in Lite en Pro) die we particulieren nu ook aanbieden! Daarnaast worden de WiFi punten automatisch up to date gehouden met de nieuwste software versies! En kun je ons altijd bellen voor een wijziging van wachtwoord of WiFi naam.
– Installatie kosten door ons zijn dan eenmalig 75 euro en daarnaast natuurlijk de abonnementskosten.

Meer informatie neem dan contact met ons op of wil je het liever zelf doen? check dan onze shop voor WiFi producten.

Wij adviseren en installeren op dit moment uitsluitend in Limburg!

 

Ubiquiti

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Let op: Wij adviseren en installeren op dit moment uitsluitend in Limburg!

Elektromagnetische straling enzo

Elektromagnetische straling enzo

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar alles verbonden is. Of het nu gaat om je mobiele telefoon, laptop, 'slimme' thermostaat, speakers, airco units of wat dan ook, bijna alles maakt een verbinding met iets. Ook oudere apparaten (Radio's bijvoorbeeld) maakten...

Vodafone NL stopt op 1 januari 2020 met 3G

Vodafone NL stopt op 1 januari 2020 met 3G

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar 4G en Gigabit-snelheden (en in de nabije toekomst van 5G) stopt Vodafone Nederland met het aanbieden van 3G verbindingen op 1 Januari 2020. Zo kan 4G volop benut worden en speelt men vanuit VodafoneZiggo in op de vraag naar...

QR Code maken voor je gasten netwerk

QR Code maken voor je gasten netwerk

In een wereld waarin iedereen overal verbonden wilt zijn is het uiteraard handig als er op zoveel mogelijk plaatsen goede WiFi aangeboden wordt. Bij TechConnect raden we klanten bijna altijd af om geen wachtwoord te gebruiken voor het gasten netwerk. Maar vaak vinden...