Er zijn veel opties om een draadloos netwerk te maken in huis, maar vaak ontstaan er problemen met het bereik, snelheid of andere dingen die door providers niet altijd worden opgepakt. Het is geweldig dat er veel IT bedrijven oplossingen bieden voor Zakelijke klanten, met goede kwaliteit WiFi punten, maar het gros doet niks of weinig voor de particuliere gebruiker. En thuis wil je toch ook beschikken over het best mogelijke WiFi netwerk?

Daarom bieden we bij TechConnect nu ook professionele WiFi apparatuur aan voor thuisgebruik van onze top merken: Cisco en Ubiquiti, voor een betaalbare prijs. En daarbij heb je dan de keuze tussen standalone, met eenmalige installatie of met abonnement.

WiFiMet WiFi punten van Cisco en Ubiquiti kunnen wij garanderen dat er een stabiel WiFi netwerk wordt gemaakt voor thuis of op de zaak. De WiFi punten die we leveren zijn geschikt voor HD video streaming en gaming en bieden snelheden tot 2.5Gb/s! Er is voor iedere locatie wel een juist WiFi punt beschikbaar.

Uitbreiding nodig? Geen probleem, je start met 1 WiFi punt en uitbreiden kan altijd, bijvoorbeeld om net wat beter signaal te krijgen in de tuin of boven.

Standalone of met Abonnement

Bij de installatie van een van onze UniFi WiFi punten is het mogelijk om deze ‘standalone’ lokaal te installeren. Na de installatie kun je met een mobiele app het wachtwoord en basis instellingen zelf wijzigen. Met de standalone optie wordt het WiFi punt niet door ons up to date gehouden (dit geeft de app wel aan), is er geen apart gescheiden gasten netwerk, geen uitgebreide statistieken en ook kunnen er geen wijzingen op afstand worden gedaan. Alles dient dus lokaal op de plek gedaan te worden, via de mobiele app.
– Installatie kosten door ons zijn dan eenmalig 100 euro.

Monitoring van de WiFi punten – Het UniFi Abonnement

Door de installatie van UniFi WiFi punten van TechConnect in combinatie met het UniFi abonnement kunnen wij de WiFi punten 24 uur per dag in de gaten houden en op afstand configuratie aanpassen wanneer nodig plus krijgt men een eigen login met uitgebreide statistieken. Dit is een abonnement (verkrijgbaar in Lite en Pro) die we particulieren nu ook aanbieden! Daarnaast worden de WiFi punten automatisch up to date gehouden met de nieuwste software versies! En kun je ons altijd bellen voor een wijziging van wachtwoord of WiFi naam.
– Installatie kosten door ons zijn dan eenmalig 75 euro en daarnaast natuurlijk de abonnementskosten.

Meer informatie neem dan contact met ons op of wil je het liever zelf doen? check dan onze shop voor WiFi producten.

Wij adviseren en installeren op dit moment uitsluitend in Limburg!

 

Cisco Ubiquiti

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Let op: Wij adviseren en installeren op dit moment uitsluitend in Limburg!

Stap over op Ziggo Zakelijk (Pro) en krijg 2 maanden gratis

Stap over op Ziggo Zakelijk (Pro) en krijg 2 maanden gratis

Internet dat stabiel is en altijd werkt is natuurlijk van belang voor iedereen. Daarom werken wij al jaren samen met Ziggo Zakelijk voor de zakelijke oplossingen van internet en televisie. Op dit moment loopt er een actie waarbij klanten die overstappen van...

iOS 11.4.1, watchOS 4.3.2, en tvOS 11.4.1 uitgebracht

iOS 11.4.1, watchOS 4.3.2, en tvOS 11.4.1 uitgebracht

Apple heeft zojuist iOS 11.4.1, WatchOS 4.3.2 en tvOS 11.4.1 voor iPhone, iPad, AppleTV en Watch uitgebracht. Deze versies bevatten geen nieuwe features maar voornamelijk bug fixes, waaronder stabiliteits verbeteringen van AirPods, Mail app synchronisatie, Contacten...

Film1 gaat concurrentie aan met Netflix en Videoland

Film1 gaat concurrentie aan met Netflix en Videoland

Film1, onderdeel van Sony Entertainment Nederland, heeft er vanaf vandaag een nieuw soort abonnement bij. Het OTT (Over The Top, oftewel Video content via internet), abonnement kost 7,99 euro per maand (of 79,99 euro per jaar) en bevat naast het Film1 TV kanaal...