Cisco Meraki

Met Cisco Meraki en Meraki GO kun je eenvoudig een netwerk maken voor het midden- en klein bedrijf.

Cisco Meraki Go is een cloud gebaseerde netwerkoplossing voor kleine bedrijven. Meraki Go bestaat uit Access Points, Security Gateway (Router) en Netwerk Switches waardoor een snel, veilig en betrouwbaar netwerk ontstaat dat eenvoudig kan worden beheerd vanuit een intuïtieve mobiele app.

Ook in kleinere organisaties is een goed WiFi-netwerk niet meer weg te denken. Is binnen het bedrijf een WiFi-netwerk gewenst, maar heeft men meer te doen dan het managen ervan? Met de Meraki Go app verloopt de installatie en het beheer van de Meraki Go wifi punten, switches en routers eenvoudig.


Via de Meraki Go app beheer je elk aspect van het netwerk. Na een snelle, begeleide installatie is het WiFi-netwerk binnen enkele minuten in de lucht. Check de Meraki Go app om te zien welke devices zich op het netwerk bevinden en stel een gebruikslimiet in waarbij je bijvoorbeeld aangeeft hoeveel bandbreedte gebruikt mag worden voor videostreaming. Is het netwerk offline, dan ontvang je een melding via e-mail. De Meraki Go app is beschikbaar voor Android en iOS.

Meraki GO apparatuur is vanaf nu leverbaar bij TechConnect en ook kunnen wij helpen met de installatie en ondersteuning.