Symantec Endpoint Protection

symantecregTechConnect is officieel Registered Partner van Symantec.

Symantec is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met informatiebeveiliging. Het voorziet in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View.

Symantec Endpoint Protection oplossingen voor het MKB zijn de ideale oplossing voor ieder bedrijf dat op zoek naar is een goede beveiliging voor Windows, Mac en Linux computers. Het maakt gebruik van de Symantec Insight-technologie en detecteert nieuwe bedreigingen zodra deze ontstaan. Zo zorgt het voor een drastische verandering in de manier waarop IT-afdelingen bedreigingen scannen, controleren, erop reageren en zelfs voorkomen dat deze hun netwerk binnendringen. Symantec Endpoint Protection 14 is een snelle, krachtige beveiliging voor computers en biedt een geavanceerde verdediging tegen alle typen aanvallen, zowel voor fysieke als voor virtuele systemen.

Symantec Endpoint Protection biedt u controle over uw computers met ingebouwde netwerktoegangscontrole, apparaatbeheer en applicatiebeheer. Het product, dat ondersteuning biedt voor Windows-, MacOS- en Linux-systemen, integreert met Symantec Protection Center voor eenvoudig beheer van beveiligingsoplossingen voor eindpunten, servers, e-mail en gateways.

  • Stopt malware zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware, adware, bots, “zero-day” aanvallen en rootkits.
  • Voorkomt beveiligingsuitbraken en verlaagt dus de administratieve overhead.
  • Verlaagt de total cost of ownership voor endpointbeveiliging.
  • Een krachtige beveiliging: Symantec Endpoint Protection 14 bevat de nieuwste detectie technologie, waaronder Insight en realtime bewaking op basis van gedrag. Door de mogelijkheid om bedreigingen eerder en nauwkeuriger te detecteren, kunnen organisaties kwaadaardig gedrag stoppen en de reactie op bedreigingen automatiseren.
  • Verbeterde werking:De Insight-technologie van Symantec Endpoint Protection 14 verkleint de scanoverhead met tot 70%. Het presteert zo snel dat gebruikers niet eens merken dat het er is.
  • Sneller en flexibeler beheer: De beheerconsole in Symantec Endpoint Protection 14 is sneller en krachtiger dan ooit.

Hieronder een demo (Engels) van versie 12.1:

Licenties voor Symantec Endpoint Protection zijn beschikbaar per computer (Linux, Windows, Mac).
Abonnementen zijn verkrijgbaar per jaar, 3 jaar of voor langere tijd (met extra korting).

Ziggo Zakelijk – Internetbeveiliging

Internetbeveiliging Basis (voor 1 computer – Windows) is gratis wanneer je Internet van Ziggo Zakelijk hebt. Je installeert het heel eenvoudig.

Ga in Mijn Ziggo naar: Mijn Gegevens of Mijn Producten.