Web design

Het ontwerpen en onderhouden van een website kan een grote bezigheid zijn voor ieder bedrijf. Bij TechConnect weten we dit maar al te goed en bieden we daarom een interessant aanbod voor iedereen.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met webdesign en weten ondertussen goed hoe je een project het beste kunt aanpakken. Niet iedere site moet op dezelfde manier worden gemaakt, er is een enorme diversiteit aan websites. Zo zijn er complexe sites waarvoor je eerst een gedegen Functioneel ontwerp nodig hebt en zo zijn er eenvoudige websites waarvan je al vrij snel exact weet wat er gemaakt moet worden. Maar uiteindelijk komt het allemaal aan op projectdefinitie, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie.

Elk van de stappen binnen deze aanpak is ook los van elkaar door TechConnect uit te voeren. Zo kunnen wij enkel het ontwerp gedeelte oppakken of juist alleen de ontwikkeling van pagina’s die door een derde partij ontworpen zijn. Wij doen niet zo moeilijk.

Het Project

Succesvol webdesign begint met luisteren. Daarom is een gesprek altijd de eerste stap naar een website. Om webdesign te laten slagen, dienen wij precies te weten waar de website voor nodig is. We combineren onze ervaring in webdesign graag met de bedrijfsstrategie, zodat we effectief kunnen bepalen welke stappen we moeten nemen om daar te komen.

Ons designproces begint met het ontwerpen van één pagina. Deze leggen we voor aan jou als opdrachtgever. Tevreden? Mooi, dan zetten we de koers voort. Moet er nog wat aangescherpt worden? Geen probleem, we sparren net zo lang totdat er een doeltreffend ontwerp ligt voor jouw onderneming. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten en maken wij jullie verwachtingen waar. Geen verrassingen, bij TechConnect zit je bovenop het designproces.

Een website is niet statisch. Een website leeft. Om er optimaal resultaat uit te halen, moet er gezocht blijven worden naar verbeteringen. En met het CMS systeem dat wij gebruiken, kun je altijd eenvoudig zelf je pagina’s bijhouden en bewerken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek.