International Music Productions Group

TechConnect is partner en mede eigenaar van 90’s Forever, Smashed Potatoes en het Forever Festival, onderdeel van International Music Productions Group B.V.

90’s Forever is een evenement met een Outdoor (Megaland Landgraaf) editie voor iedereen die gek is van 90’s muziek en meer. Het is een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio!

90’s Forever is al een aantal jaren een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Met een totaalbeleving in muziek, dans, entertainment, decoratie en special effects is 90’s Forever meer dan alleen een muziek evenement. Niet alleen gewaardeerd door jaarlijks een mooi groot publiek maar ook door kenners van muziek en festivals.

Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven.

Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Sinds 2022 is hier Smashed Potatoes Festival bij gekomen, een festival voor de hardere stijlen in het midden van Limburg (Reuver).

 Meer informatie, line-up, tickets en interessante video’s zijn te vinden op de website.