Zoals we inmiddels allemaal wel weten gaan Ziggo en UPC vanaf heden samen verder onder de naam Ziggo. Voor u als zakelijke klant komen er een aantal nieuwe producten beschikbaar met aantrekkelijke prijzen en opties.

Klanten die op dit moment het ‘oude’ Office Basis of Plus hebben kunnen migreren naar een van de nieuwe abonnements vormen, neem hiervoor contact met ons op, of kijk even rond op de vernieuwde product pagina’s.

Connect ZZP

Connect ZZP bestaat er in 2 varianten, namelijk: ZZP Alles-in-1 en ZZP Internet Compleet.
Bij het Alles-in-1 pakket krijgt u: Digitale TV, Telefonie (1 lijn) en Internet 60-500mb/s!
Bij het Internet Compleet pakket krijgt u: Digitale TV en Internet van 60 tot 500mb/s!

De contractsduur hiervan kan per maand, maar kan ook worden afgesloten voor 1,2 of 3 jaar, waarbij u een korting krijgt op het abonnement voor de eerste paar maanden.

Verder zijn er nog een aantal opties beschikbaar voor Connect ZZP:

– Pin zeker, – Internetbeveiliging Uitgebreid, – Extra telefoonlijn, – Volop Bellen en TV Royaal met of zonder Horizon Box.

Connect MKB

Betrouwbaar zakelijk internet over de kabel tot 500 Mb/s down en 40 Mb/s up. Standaard met vijf vaste IP-adressen voor het aansluiten van een eigen web- en mailservers en voor complexere netwerken. Ideaal voor op kantoor met meerdere werknemers.

Betrouwbaar, makkelijk en voordelig bellen over IP

Als ondernemer gaat u mee met de tijd. Daarom bieden we: bellen over IP over het betrouwbare Ziggo netwerk. Hierbij krijgt u alleen de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale. En niet de lasten. Laat het analoge telefoonnetwerk voor wat het is en ga mee.

U betaalt alleen een vast bedrag per maand per werkplek. Dit is inclusief onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Tijdelijk meer of minder werkplekken nodig? Of een keuzemenu of belgroep? U regelt het makkelijk zelf via de online beheertool. En betalen, dat doet u alleen voor wat u gebruikt.

Medewerker profiel
Bellen, gebeld worden, doorschakelen, onbeperkt bellen binnen Nederland en nog veel meer. Voor een vast bedrag per maand per werkplek.

€12,50

Per maand, per werkplek

Publiek profiel
Bellen en gebeld worden, voor een toestel in de lift, bedrijfsrestaurant of vergaderruimte. Voor een vast bedrag per maand per plek.

€10,00

Per maand, per werkplek

Zelf installeren of full service
Interesse in Hosted Bellen? Dan dienen er in uw pand een paar dingen geregeld worden. Denk aan het inrichten van uw telefooncentrale. Of misschien moeten de kabels net even anders liggen. U kunt dit natuurlijk zelf regelen. Toch hulp nodig? Kies dan voor full service. Dan regelen wij de hele installatie voor u.

Ziggo Zakelijk Mobiel

Daarnaast krijgt het Mobiele platform ook een update. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze Ziggo Mobiel pagina. Nieuw hierbij is  Ziggo Mobiel Zakelijk Samen, Een Samen één bundel voor 5 medewerkers. Onbeperkt bellen, een databundel genoeg voor iedereen en toegang tot zo’n 2 miljoen WifiSpots. Nog meer simkaarten nodig? Ziggo Mobiel Zakelijk Samen bevat standaard 2 simkaarten. Bestel extra voor €10 per kaart (tot een maximum van 5 simkaarten per Ziggo Mobiel Zakelijk Samen bundel).

Zoals altijd helpen wij u graag verder, kijk voor meer informatie op onze Ziggo pagina.