Vanaf heden leveren en installeren we bij TechConnect nu ook de Nest thermostaat en rookmelder oplossingen voor in huis.

Wat is Nest?

Nest is een bedrijf opgericht door ex Apple medewerkers die meer wilden gaan doen met Domotica in huis. Op dit moment heeft Nest 3 produkten beschikbaar: De Nest Thermostaat, de Nest Protect (Rookmelder) en de Nest Cam (Camera voor in huis).

De Thermostaat

Je thermostaat bepaalt voor 60% hoe hoog je energierekening is. Zou hij je dan ook niet moeten helpen met energie te besparen? Dat is precies wat de Nest Thermostaat doet. Sinds 2011 heeft hij meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie. Zo bespaart de Nest Thermostaat energie.

De Nest Thermostaat past zich automatisch aan je leefritme aan. Nadat je hem een week hebt gebruikt, programmeert hij zichzelf.

De Nest Thermostat doet daarnaast iets nieuws wanneer hij je ziet. Dit noemen ze de Afstandsweergave: het scherm licht op om de tijd of de ingestelde temperatuur weer te geven. Je kunt zelfs kiezen of je een digitale of analoge klok te zien krijgt. De Afstandsweergave staat groot en helder op het prachtige scherm en is vanaf de andere kant van de ruimte te zien.

Nieuw bij Nest Thermostat v3

De nieuwe Nest Thermostaat v3 (beschikbaar vanaf December 2015) bevat een aantal nieuwe functionaliteiten, waaronder:

  • 40% groter scherm, 25% hogere resolutie dan zijn voorganger
  • De Nest Thermostat gebruikt nu OpenTherm-technologie om je compatibele HR-ketel modulerend aan te sturen. Zo bespaar je nog meer energie.
  • WiFi ondersteuning voor zowel 2.4 als 5Ghz
  • Heet Water aansturing

De nieuwe Nest Thermostat v3 is vanaf December te koop en word ook door TechConnect geinstalleerd bij u thuis of op de zaak. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Nest informatie pagina.