Een van de bekendste film zenders van Nederland, Film1, dat sinds vorig jaar onderdeel is van Sony Pictures, is natuurlijk al een tijd beschikbaar via verschillende providers van Televisie. Naast de 5 HD zenders kan er online overal in Nederland op mobiele apparaten worden gekeken met de Film1 GO app en via de website van Film1 zelf. Via bijna alle providers krijgt men GO (als App) gratis erbij, behalve bij KPN.

Vanaf vandaag breidt Film1 de mogelijkheden voor bekijken van Films en series verder uit met de nieuwe Film1 app voor Playstation 4. Beschikbaar is Film1 Première en natuurlijk Film1 on Demand. Na het afsluiten van een abonnement kan de PS4 eigenaar meer dan 400 films en series bekijken.

Een abonnement via Playstation zelf kan voor €12,99 per maand worden afgesloten. De eerste maand krijgt men een korting van drie euro op het abonnement. Playstation abonnees krijgen daarnaast als welkomstgeschenk de eerste maand gratis.

Meer informatie op de Film1.nl website. Uiteraard kan men ook via Ziggo (Zakelijk) bestellen via deze link. Via Ziggo loopt er op dit moment een actie van Film1 voor 5,- per maand (de 1e 3 maanden).