Het komende weekend kunnen alle klanten van Ziggo (en Zakelijk) gratis kijken naar alle Sport kanalen.

Ziggo klanten kunnen altijd al zonder extra kosten via digitaal basiskanaal Ziggo Sport Kanaal 14 kijken. Het komend weekend zet Ziggo echter ook de zes kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal open. Hierdoor kan men bijvoorbeeld de laatste Formule 1-race van dit seizoen met de succesvolle Nederlandse coureur Max Verstappen in de meest uitgebreide vorm bekijken.

Naast verslag van de race op de kanalen Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Select HD zijn op andere kanalen van de betaalzender ook live beelden uit onder meer de cockpit in de pitstraat te zien.

Naast de Formule 1 zijn dit weekend ook veel wedstrijden uit de Engelse en Spaanse voetbalcompetitie op Ziggo Sport Totaal te zien. Ook deze kunnen door Ziggo-klanten zonder meerkosten dit weekend bekeken worden. Dat geldt natuurlijk ook voor andere sportwedstrijden- en evenementen die de betaalzender uitzendt.

Bron: Totaal TV

Ziggo Movies & Series XL

Daarnaast wijzigt het TV Royaal pakket per 1 januari van puur TV Royaal naar het nieuwe Ziggo Films & Series XL. Het pakket word 2 euro duurder maar gaat oa films en series van HBO krijgen en MyPrime word ook onderdeel van het XL pakket. Meer informatie hierover volgt begin januari!