Nest is natuurlijk bekend van de Thermostaat, Rook- en koolmonoxide melders en voor een aantal mensen ook al voor de slimme deurbel (Hello) die binnenkort naar Nederland komt. Intussen worden andere producten nu ook beschikbaar in Europa (en dus Nederland), waaronder de Nest Cam IQ Outdoor (Buiten) camera. Deze camera bevat een vergrendelde basis, het verborgen netsnoer wordt aangesloten op een stopcontact in huis voor dag en nacht beveiliging. Uiteraard werkt deze ook samen met andere Nest apparaten en met partners van Nest.

De camera is 360° draaibaar dankzij meerdere assen. En heeft verder een krachtige ingebouwde luidspreker en microfoon met echo- en ruisonderdrukking welke gebruikt kan worden via de Nest apps.

De camera kan een persoon herkennen en streamt kristalheldere HD-beelden (in 1080p).

  • Persoonsmeldingen. Slim genoeg om te weten wat een persoon is en wat niet. En om vervolgens een melding te sturen. Met Nest Aware herkent hij bekende gezichten.
  • Een ontwerp waar niet mee geknoeid kan worden. Veiliger en discreter te installeren dankzij weggewerkte stroomkabels.
  • Afschrikking met geluid. Dankzij Praten en luisteren in HD kunnen indringers je luid en duidelijk horen.
  • Supersight. 12x digitaal inzoomen en verscherpen, en een automatische volgfunctie met close-up weergave.

De Nest Cam IQ Outdoor werkt met de Nest app, deze is beschikbaar voor iOS, Android, AppleTV, AndroidTV en andere besturingssystemen. Vanaf nu dus leverbaar bij TechConnect, check onze shop!

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: