Vanaf 1 januari 2014 levert en ondersteunt TechConnect de zakelijke diensten van Ziggo Zakelijk in de Regio Zuid Limburg.

Het netwerk van Ziggo bestaat per klantverbinding voor 98% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur van de klanten. Daarmee heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland met een constante capaciteit per aansluiting van 3-4 Gbit/s. Met dit toekomstvaste netwerk bieden wij en Ziggo voor onze klanten nu en in de voorzienbare toekomst uiteenlopende producten en diensten.

De zakelijke varianten van alle Ziggo producten zoals het Office Basis alles in 1 pakket helpt u en uw bedrijf om 24 uur per dag, 7 dagen per week op het internet aanwezig te zijn. Het omvangrijke kabel- en glasvezelnetwerk voorziet in snelle en flexibele toegang tot de nieuwste communicatiemogelijkheden op het gebied van internet en telefonie. En dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Ziggo ZakelijkBovendien bieden we een uitstekende service en garanderen we 99,9 procent beschikbaarheid van onze diensten, doordat wij uw lijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelf beheren.

Op dit moment bieden wij meerdere aansluitmogelijkheden samen met Ziggo Zakelijk, met een lokaal Limburgs tintje. Voor meer informatie en het bestellen gaat u naar onze Ziggo pagina.