Sittard, 8 oktober 2021 – Met het oog op de toekomst en de aanleg van glasvezel in de gemeente Sittard-Geleen was het voor TechConnect van belang om de juiste partner(s) te zoeken om samen te werken, voor nu en later mbt internet diensten, televisie en telefonie.

In 2022 start de aanleg van glasvezel in de gemeente door E-Fiber en naar verwachting zal dit circa 2 jaar duren voordat in alle kernen alles actief is. De voorbereidingen zijn in ieder geval gestart en iedere klant, zowel particulier als zakelijk, heeft dadelijk de keuze uit een aantal providers die de diensten kunnen leveren over de glasvezel kabel.

TechConnect is een samenwerking gestart met TriNed. De keuzevrijheid, opties en mogelijkheden om ook televisie te kunnen kijken binnenshuis, via de bestaande coax kabel of interactief om te kunnen opnemen, pauzeren en terugkijken via de UTP kabel, vinden wij uniek en een extra pluspunt voor onze klanten. Daarnaast zijn er meerdere soorten abonnementen mogelijk. Van particulier tot zakelijk, met vaste ip adressen, televisie kijken via coax of met een app het kan allemaal. Zelfs is er een optie voor analoge radio, als je dat echt wilt. Daarnaast is er een helpdesk die 7 dagen per week bereikbaar is.

De komende tijd zullen wij meer informatie verspreiden via social media en onze website over wat er allemaal mogelijk is en hoe wij daar een eigen ‘lokale’ draai aan geven.

In de tussentijd kun je al via onze internet pagina verschillende internet, televisie en bel abonnementen en providers vergelijken en kijken wat er mogelijk is nu en in de toekomst.