Internetkiezen.com is een gloednieuwe website en onderdeel van TechConnect om prijzen van abonnementen te vergelijken voor Internet, televisie en bellen. Een duidelijk overzicht van alle beschikbaar providers (DSL, Kabel en glasvezel) inclusief kortingen en duidelijke opties voor zowel particuliere als zakelijke klanten vind je vanaf nu via internetkiezen.com

De abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. De gratis overstapservice neemt alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat je tussentijds niet zonder abonnement komt te zitten.

Een transparante, eerlijke en dus objectieve weergave is de kracht van een goede vergelijkingssite. Internetkiezen.com is onafhankelijk en bij ons staat altijd het goedkoopste abonnement bovenaan. Dit zijn de totale abonnementskosten per jaar, inclusief eventuele eenmalige kosten van de provider en min eventuele korting en cashback. Uiteraard geven wij ook alle overige informatie zo compleet en objectief mogelijk weer.

Internetkiezen.com is 100% veilig, super snel en zonder advertenties. Een eenvoudige manier om even snel te checken wat er voor jou beschikbaar is.

Check: Internetkiezen.com