Het apparaat zal vanaf Oktober 2020 leverbaar zijn bij TechConnect.

Met de Netatmo slimme deurbel is het mogelijk om te zien wie er voor de deur staat, ook wanneer er niemand thuis is. De Netatmo slimme deurbel geeft ook een notificatie als er iemand rond het huis loopt of wanneer er beweging is en het is een deurbel die werkt met Apple Homekit en bedient en bekeken kan worden via de Apple Home (Woning) app en Siri.

Met personendetectie word je in realtime gewaarschuwd via de smartphone als er iemand bij de voordeur is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je zelfs ongewenste bezoekers afschrikken.

De Slimme Video Deurbel is eenvoudig te installeren op de plaats van de bestaande bedrade deurbel en wordt met het wifi-netwerk verbonden. Voor de Slimme Video Deurbel is aanwezigheid van een bedrade deurbel (beldrukker en gong) vereist. Hij kan worden aangesloten op 8-24V (Trafo) of 230V.

De Full HD 1080p camera heeft een optimale videokwaliteit en de HDR-functie zorgt ervoor dat plotselinge veranderingen in de verlichting worden gedempt, om ervoor te zorgen dat je duidelijk kunt zien wat er buiten gebeurt. De Deurbel is uitstekend bestand tegen weersinvloeden (regen, sneeuw, vocht, stof en vervuiling) dankzij de HZO-technologie, een innovatieve nanocoating. Dag en nacht bescherming dankzij infrarood nachtzicht is ook aanwezig, zodat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs bij totale duisternis.

UniFi Alternatief – Later dit jaar

Maak je gebruik van het UniFi Protect camera systeem? Dan kun je ook nog even wachten. Later dit jaar volgt er ook nog een deurbel van UniFi die volledig samenwerkt met het Protect camera systeem. Deze heeft ook geen abonnement.