Het heeft even geduurd, maar het is dan nu eindelijk zover! De Netatmo Video Deurbel met Homekit ondersteuning is vanaf vandaag bestelbaar via onze shop.

Ook als je niet thuis bent, zijn de ogen en je stem er wél dankzij de Netatmo Slimme Video Deurbel. Belt er iemand aan? Dan zie je de beelden op de smartphone en kun je de bezoeker direct aanspreken, of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld. Ben je op kantoor? Zeg de pakjesbezorger waar hij het pakje kan achterlaten, zodat je de levering niet mist. Als er iemand aanbelt ontvang je direct een oproep op de mobiele telefoon en kun je communiceren met de bezoeker. Dankzij persoonsdetectie krijg je geen vals alarm: je krijgt alleen een waarschuwing in real time op de smartphone als er echt iemand bij de voordeur is.

De Slimme Video Deurbel maakt gebruik van de bestaande bedrading voor de stroomvoorziening en voor het laten werken van de huidige bel gong. De Slimme Video Deurbel is niet geschikt voor draadloze deurbellen op batterijen of accu’s! Hij werkt op 8v-24v via een Transformator of op 230v. Verder is een gong is dus vereist (de bel die binnen hangt).

Het apparaat werkt via WiFi voor verbinding met internet.

  • Zonder abonnement
  • Lokale opslag op SD kaart en/of FTP
  • Opslaan van beelden in de cloud als optie (bijv dropbox)
  • Werkt met Apple Homekit

Specificaties:

Hoogte: 135 mm
Breedte: 45 mm
Diepte: 29 mm

Camera: 160° diagonaal
Camera: 2 megapixels, 5x digital zoom
Video: Full HD 1080p, H.264 coding, HDR
Night vision: Infrared LED
Temperatuur: -10° to 40°C

WiFi ondersteuning: 2.4Ghz b/g/n (WPA/WPA2/WEP/Open)
OS Support: iOS 10 of hoger, Android 5.0 of hoger en Windows/Mac via Web app

Gong:

Wij gebruiken zelf de Friedland D117 gong deze werkt prima. Je kunt hem hier bestellen.

We hebben ook een combo pack gemaakt, inclusief gong en trafo, klik hier voor meer info.