Ziggo introduceert vandaag drie vernieuwde internetpakketten voor ondernemers: Start Xtra, Complete Xtra en Giga Xtra. De pakketten bevatten, naast snel en stabiel internet, ook extra diensten speciaal gericht op ondernemers. De vier extra diensten zijn Wifi Back-up Zakelijk, SmartWifi, het voor klanten gratis trainingsplatform Unlimited Learning en de Business Crew voor klantondersteuning. De Zakelijk Internet pakketten zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Extra diensten voor ondernemers uitgelicht:
Aanvullend op alle bestaande diensten die onderdeel zijn van de zakelijke pakketten, zijn onderstaande extra diensten voor klanten van Ziggo met Zakelijk Internet Xtra onderdeel van het abonnement:

  • Wifi Back-up Zakelijk
    Werkt de internetverbinding op kantoor of thuis een keertje niet mee, bijvoorbeeld tijdens een onderhoud of stroomstoring, dan biedt Wifi Back-up de oplossing. Klanten blijven altijd online via Wifi Back-up, een simkaart met datategoed, via het mobiele netwerk van Vodafone.
  • Unlimited Learning
    Unlimited Learning is een gratis trainingsplatform waarmee zakelijke klanten van Ziggo toegang krijgen tot 250 gecertificeerde online trainingen en cursussen: van excel tot e-commerce en van management tot mindfulness.
  • Business Crew
    Voor zakelijke klanten zit een team van specialisten klaar voor ondersteuning, van technische problemen tot vragen over facturen. Vragen van een zakelijke klant worden door één specialist behandeld, zodat de klant van begin tot eind één aanspreekpunt heeft.

De nieuwe Zakelijk Internet pakketten zijn vanaf vandaag beschikbaar bij Ziggo. Ga naar ziggo.nl/zakelijk/internet voor meer informatie. Hier kun je ook je huidige pakket om laten zetten.

De WiFi Back up sim kan ideaal gebruikt worden in combinatie met de UniFi 4G Sim backup module. Zo blijft het internet online ook als de vaste Ziggo verbinding er even uit ligt. Neem contact met ons op voor meer informatie over het inrichten van de backup optie voor het bestaande UniFi netwerk.