TechConnect B.V., gevestigd aan Leyenbroekerweg 86, 6132 CH Sittard, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

M. Beenen is de Functionaris Gegevensbescherming van TechConnect B.V. Hij/zij is te bereiken via [email protected]

Persoonsgegevens die wij verwerken

TechConnect B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

TechConnect B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

TechConnect B.V. neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van TechConnect B.V.) tussen zit. TechConnect B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: WooCommerce, WordPress, Fusioninvoice.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

TechConnect B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

TechConnect B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

TechConnect B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door TechConnect B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. TechConnect B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TechConnect B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

 

Privacy Policy – English

TechConnect B.V. understands and respects the need for the privacy of its users. To keep you informed of our privacy policies, we have provided this document disclosing TechConnect’ intent, purpose and use of possibly private information, and detailing the methods of gathering of such information.

Visitors to TechConnect and it’s sites are not subject to involuntary information disclosure of any kind, other than those intrinsic to the operation of the site and the World Wide Web in general. Certain operations and features on TechConnect may require the use of cookies and/or the propagation of session information. These cookies and sessions facilitate the visitor’s experience at TechConnect, but do not represent any other security or privacy concern outside of isolated, per visit session identification and/or recurring sessions for the purpose of storing and maintaining user submitted site preferences.

TechConnect and it’s sites does not collect private information from its users without their knowledge. Generally, users who come to TechConnect and it’s sites are not required to disclose personal or private information. However, some special services such as forums and member content may require registration in order to allow full access to features. Further, TechConnect encourages users to provide cursory private and/or personal information to build the community aspect of the site, and to obtain basic group demographics data for statistical analysis. TechConnect does NOT sell, lease or rent to third parties, any private information linkable to a particular user and gathered through the registration process, without express consent from its users as indicated through information forms that users voluntarily fill out.

From time to time, TechConnect and it’s sites may offer incentives to users in the form of contests, prizes, and giveaways, and request that users fill out surveys or questionnaires to qualify for participation in these special promotions. Unless explicitly indicated, information from these surveys, and questionnaires are used in group demographics studies and for better audience targeting – surveys and questionnaires related to contests may be subject to third party marketing companies. If you do not want your information subject to third party companies, do not fill out the contest surveys.

TechConnect will take reasonable precautionary measures to protect and safeguard all information gathered from its users for membership purposes. TechConnect does not, however, take any responsibility for any breach of security, accidental disclosure, theft, or tampering of its users’ information.

Third Party Advertising

TechConnect may use other third-party advertising companies to serve ads when you visit our Web site. These companies may use information (including your name, address, email address or telephone number) about your visits to this and other Web sites in order to provide advertisements on this site and other sites about goods and services that may be of interest to you. While TechConnect will make our best efforts to eliminate or minimize the usage of your information to these companies, please use discretion when giving your information to any advertisements.

Third Party Cookies

In the course of serving advertisements to TechConnect, our third-party advertisers may place or recognize a unique “cookies” on your browser.

Privacy for Children – As per COPA

Although TechConnect generally targets to an adult audience, we welcome the visitation and participation of young users, with their parents’ consent. It is strongly recommended that users under the age of 13 refrain from disclosing any personal and/or private information either through the user registration system, or through participation in questionnaires and surveys, and instead opt to remain anonymous in their participation of site activities.

Please note that as of April 21st, 2000, the Child Online Protection Act of 1998 prohibits TechConnect from the collection of private information from users under the age of 13 without parental consent. Users under the age of 13 must provide a signed letter from their parents to indicate that they are aware of their child’s activities on TechConnect and consent to these activities. This letter must be mailed or faxed to TechConnect B.V., using the contact information below, before they can participate in activities requesting the disclosure of private information.

Parents of our younger users may at any time, revoke their consent, and may request to review and edit the private information disclosed by sending a written request to TechConnect B.V., via postal mail.

Though TechConnect will take reasonable measures to ensure that users under the age of 13 do not disclose their private information without first obtaining parental consent, the site cannot guarantee the protection of young users who choose not to disclose their age and who do not follow the requirements set forth by COPA.