TechConnect is een ICT Consultancy bedrijf dat het MKB helpt bij ICT gerelateerde vraagstukken. Daarnaast helpen we bij de opbouw, configuratie en monitoring van Ubiquiti UniFi netwerk hardware- en software, Microsoft 365, Google Workspace, Internet diensten via E-Fiber en Domotica oplossingen.

Van ICT consultancy, netwerkbeheer, online adverteren en digitale magazines, TechConnect heeft de afgelopen jaren van alles gedaan. Ieder project van TechConnect is maatwerk, met de klant die centraal staat. Ook werken we samen met lokale partners voor specifieke projecten en maatwerk oplossingen.

Naast onze ICT diensten zijn er de afgelopen jaren ook nog andere innovaties, projecten en bedrijven als onderdeel van TechConnect opgericht. Een voorbeeld hiervan is BannerConnect; een online marketing bedrijf gestart als extra dienst van TechConnect, om websites en online magazines te helpen met het genereren van inkomsten door internet reclame. Inmiddels is BannerConnect sinds 2014 een groot, zelfstandig bedrijf met een totaal oplossing voor wereldwijde internet advertising. 

Nederlands: TechConnect is altijd bereikbaar via e-mail! Voor vragen mail ons gerust even op info[at]techconnect.nl

English: TechConnect is always available via e-mail! For questions, just email us: info[at]techconnect.nl

Let op: Wij hebben geen behoefte aan telefoontjes of e-mails van energiecontract bedrijven!

Bedrijfs Informatie

TechConnect B.V.
Vijverweg 23
6133 AR, Sittard
The Netherlands

KVK: 52819159
BTW: NL850612020B01

Beschikbaar:

Ma – Do: 8.30u – 17.30u
Vrijdag: Alleen op afspraak

Contact

Email: [email protected]
Telefoon: +31462040031

ING Bank details:

IBAN: NL98INGB0007114952
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Paypal: [email protected]