TechConnect is een ICT Consultancy bedrijf dat het midden- en klein bedrijf helpt met allerlei ICT gerelateerde vraagstukken. Met een specialisatie voor Ubiquiti UniFi, Alta Labs netwerken en UniFi Protect camera systemen, Microsoft 365, Google Workspace en Domotica oplossingen.

Van ICT consultancy, online adverteren en digitale magazines, TechConnect heeft de afgelopen jaren van alles gedaan. Ieder project van TechConnect is maatwerk, met de klant die centraal staat. Ook werken we samen met lokale partijen voor specifieke projecten en maatwerk oplossingen.

Onze werkwijze

Het begint met een goed gesprek, een inventarisatie waarin wordt gekeken wat er nodig is voor het bedrijf, wat er nu aanwezig is en wat er verder nog mogelijk is. Daarna kijken we hoe TechConnect daarbij kan helpen. In het geval van het netwerken, beveiliging en wifi werken wij altijd met UniFi van Ubiquiti of Alta Labs, als er andere hardware aanwezig is zullen wij deze vervangen om stabiliteit, snelheid en functionaliteit 100% op orde te krijgen. Let wel op: Wij werken op locatie alleen in de regio Limburg!

Andere zaken

Naast onze ICT diensten zijn er de afgelopen jaren ook nog andere projecten en bedrijven als onderdeel van TechConnect opgericht. Een voorbeeld hiervan is BannerConnect; een online marketing bedrijf gestart in 2004 als extra dienst van TechConnect, om websites en online magazines te helpen met het genereren van inkomsten door internet reclame. Inmiddels is BannerConnect een uitgegroeid tot een bedrijf met een totaal oplossing voor wereldwijde internet advertising. BannerConnect is sinds 2014 verkocht en volledig zelfstandig.

InterWave is een ander voorbeeld van het volgen van passie. In 2009 gestart als game ontwikkel bedrijf, dat na de lancering van de game Nuclear Dawn (nog altijd verkrijgbaar op Steam), verschillende awards heeft gekregen.

GameConnect

GameConnect is een online magazine, community en meer en is een platform voor computer games en diensten (Zoals Sourcebans) voor iedereen en die gamers willen spelen over de hele wereld. Daarnaast biedt het ook nog het laatste nieuws, reviews en interessante downloads voor de gaming wereld.

Daarnaast word er ook meegewerkt aan het 90’s Forever/ Forever Festival evenementen concept via ons aandeel in International Music Productions Group.