Diensten & Consultancy

TechConnect bied een scala aan oplossingen voor het midden en klein bedrijf, met advies (consultancy), netwerkbeheer, beveiliging en implementatie van computer netwerken, WiFi en Domotica.

Van ICT diensten, tot online adverteren en magazines, ieder project van TechConnect is maatwerk, met de klant die centraal staat.

Het begint met een goed persoonlijk gesprek, waarin word gekeken wat er mogelijk is en hoe TechConnect kan helpen. Een oplossing bouwen op maat is wat TechConnect doet voor het midden- en klein bedrijf. Van verbindingen beveiligen tot WiFi en Cloud diensten, bij ons is het allemaal mogelijk. En waar andere IT bedrijven stoppen gaan wij verder, met nieuwe innovatieve diensten en oplossingen voor iedereen.

Nu leveren wij als TechConnect complete ICT oplossingen voor het NetwerkMidden en Klein bedrijf in Limburg. Of het nu gaat over het aanleggen van een goed beveiligd (inter)netwerk, het implementeren van WiFi netwerken, netwerk opslag of Domotica, u kunt met al uw vragen terecht bij ons. Wij bieden ook oplossingen voor de ZZPer en MKBer met betrekking tot Telefonie, Internet, TV en Mobiel. Daarnaast leveren, beheren en ondersteunen wij ook Cloud diensten zoals Microsoft Office 365 en G Suite van Google.

Vanuit nieuwe innovaties is bijvoorbeeld ook BannerConnect ontstaan. Destijds een onderdeel van TechConnect. Inmiddels is BannerConnect een groot, zelfstandig bedrijf met een totaal oplossing voor wereldwijde internet advertising. BannerConnect is sinds 2014 volledig zelfstandig en geen onderdeel meer van TechConnect.

GameConnect is een online magazine, community en meer en is een platform voor computer games en diensten (Zoals Sourcebans) voor iedereen en die gamers willen spelen over de hele wereld. Daarnaast bied het ook nog het laatste nieuws, reviews en interessante downloads voor de gaming wereld.

Verder hebben we ook nog een online Radio station onder de naam FuzionRadio.FM waar men 24 uur per dag, 7 dagen per week, zonder reclame gratis kan luisteren naar dance muziek en live dj events.