Diensten & Consultancy

TechConnect is een Consultancy bedrijf dat het midden- en klein bedrijf helpt bij ICT vraagstukken. Met advies (consultancy), UniFi networking, WiFi en Domotica oplossingen.

Van ICT consultancy, tot online adverteren en magazines, TechConnect heeft de afgelopen jaren van alles gedaan. Ieder project van TechConnect is maatwerk, met de klant die centraal staat.

Onze werkwijze

Het begint met een goed gesprek, waarin wordt gekeken wat er nodig is, wat er nu aanwezig is en wat er verder nog mogelijk is. Daarna kijken we hoe TechConnect daarbij kan helpen. In het geval van het netwerk, beveiliging en/of wifi werken wij altijd met UniFi van Ubiquiti, als er andere hardware aanwezig is zullen wij deze altijd vervangen om stabiliteit, snelheid en functionaliteit correct te krijgen. Van verbindingen beveiligen, inrichten van firewalls tot het verbeteren van WiFi en Cloud diensten, bij ons is het allemaal mogelijk. Let op: Wij werken alleen in de regio Limburg!

En waar andere ICT bedrijven stoppen gaan wij verder, met nieuwe innovatieve diensten en oplossingen voor iedereen, zoals domotica en camera systemen die betaalbaar zijn, maar wel stabiel werken en overal bereikbaar zijn zonder ingewikkelde licenties.

Voor Systeembeheer werken wij samen met andere ICT bedrijven in Limburg.


Daarnaast hebben we ook oplossingen voor de zelfstandige die vanuit thuis werkt en natuurlijk het midden- en klein bedrijf met betrekking tot Telefonie, Internet, TV en Mobiel dankzij onze partnership met VodafoneZiggo Zakelijk.

Andere zaken

Naast onze ICT diensten zijn er de afgelopen jaren ook nog andere innovaties, projecten en bedrijven als onderdeel van TechConnect opgericht. Een voorbeeld hiervan is BannerConnect; een online marketing bedrijf gestart als extra dienst van TechConnect, om websites en online magazines te helpen met het genereren van inkomsten door internet reclame. Inmiddels is BannerConnect een groot, zelfstandig bedrijf met een totaal oplossing voor wereldwijde internet advertising. BannerConnect is sinds 2014 verkocht en volledig zelfstandig.

InterWave is een ander voorbeeld van het volgen van passie. In 2009 gestart als game ontwikkel bedrijf, dat na de lancering van de game Nuclear Dawn (nog altijd verkrijgbaar op Steam), verschillende awards heeft verdient.

GameConnect

GameConnect is een online magazine, community en meer en is een platform voor computer games en diensten (Zoals Sourcebans) voor iedereen en die gamers willen spelen over de hele wereld. Daarnaast biedt het ook nog het laatste nieuws, reviews en interessante downloads voor de gaming wereld.

WeCreate Group

  • De exploitatie van, het vermarkten en het beheren van muzieklabels en artiesten;
  • De bemiddeling bij het programmeren en boeken van artiesten;
  • De verkoop en/of het verhuren van diensten, producten en materialen voor evenementen en horeca;
  • het verzorgen van marketing en marketingstrategieën, zowel online als ook offline voor evenementen en midden- en kleinbedrijf

Daarnaast word er ook meegewerkt aan het (90’s) Forever concept.

Meer informatie op: WeCreate Group website