Diensten & Consultancy

TechConnect heeft een scala aan oplossingen voor het midden- en klein bedrijf, met advies (consultancy), netwerkbeheer, beveiliging en implementatie van computer netwerken, WiFi en Domotica.

Van ICT diensten, tot online adverteren en magazines, TechConnect heeft de afgelopen jaren van alles gedaan. Ieder project van TechConnect is maatwerk, met de klant die centraal staat.

Het begint met een goed persoonlijk gesprek, waarin wordt gekeken wat er mogelijk is en hoe TechConnect kan helpen. Een oplossing aanbieden naar de wens van de klant is wat TechConnect doet voor het midden- en klein bedrijf. Van verbindingen beveiligen, inrichten van firewalls tot WiFi verbeteren en Cloud diensten, bij ons is het allemaal mogelijk. En waar andere ICT bedrijven stoppen gaan wij verder, met nieuwe innovatieve diensten en oplossingen voor iedereen. Zoals Domotica en Camera systemen die betaalbaar zijn, maar wel stabiel werken.

Complete ICT oplossingen, met Domotica en Camera systemen voor het Netwerkmidden- en klein bedrijf in Limburg is waar wij ons in specialiseren. Of het nu gaat over het aanleggen van een goed beveiligd (inter)netwerk, het implementeren van WiFi netwerken, netwerk opslag of Domotica, je kunt met al je vragen terecht bij ons. Wij bieden ook oplossingen voor de ZZPer en MKBer met betrekking tot Telefonie, Internet, TV en Mobiel dankzij onze partnership met VodafoneZiggo. Daarnaast leveren, beheren en ondersteunen wij ook Cloud diensten zoals Microsoft Office 365 en G Suite van Google.

Naast onze ICT diensten zijn er de afgelopen jaren ook nog andere innovaties, projecten en bedrijven als onderdeel van TechConnect opgericht. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld BannerConnect; een online marketing bedrijf opgericht als extra dienst van TechConnect, maar nu inmiddels een groot, zelfstandig bedrijf met een totaal oplossing voor wereldwijde internet advertising. BannerConnect is sinds 2014 verkocht en volledig zelfstandig.

GameConnect is een online magazine, community en meer en is een platform voor computer games en diensten (Zoals Sourcebans) voor iedereen en die gamers willen spelen over de hele wereld. Daarnaast biedt het ook nog het laatste nieuws, reviews en interessante downloads voor de gaming wereld.

Verder hebben we ook nog een online Radio station onder de naam FuzionRadio.FM waar men 24 uur per dag, 7 dagen per week, zonder reclame gratis kan luisteren naar dance muziek en live dj events.