Ubiquiti UniFi Networking

TechConnect werkt met Ubiquiti UniFi voor WiFi punten (AP), routers (Gateways), Camera’s (Protect) en switches.

De UniFi producten zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Alles uit de UniFi series kan worden geconfigureerd en beheert via onze UniFi controllers (bij de Dream series is dit optioneel, deze hebben een ingebouwde controller). Standaard met 2 jaar garantie bij TechConnect en zelfs 5 jaar met UI Care.

Uitbreiden is ten alle tijden mogelijk. De WiFi punten (en sommige switches) krijgen stroom via het netwerk (POE/POE+). Verder zijn er opties voor een apart gescheiden Gasten netwerk aan te maken en nog veel meer.

Een aantal van de mogelijkheden

  • Snelheden tot 5.3 Gbps bij gebruik van WiFi 6 en WiFi 7. Dual Band mogelijk met 2.4Ghz en 5Ghz en 6Ghz bij WiFi 6e/7.
  • Keuze uit all in one met de UDR (Thuis, SoHo), UDM (MKB) of losse componenten met de UXG (Pro) via de TechConnect Cloud Servers (UniFi abonnement)
  • In combinatie met het UniFi Basic of Pro abonnement: monitoring (mail, alerts), configuratie, backups, updates en natuurlijk hulp wanneer nodig
  • Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware
  • Meerdere WiFi namen kunnen worden ingesteld per WiFi punt (Gasten, Medewerkers, etc)
  • Betrouwbaar door professionele software en hardware, wij werken sinds 2013 met Ubiquiti producten en diensten
  • Intrusion Prevention Systeem (IPS) voor stoppen van hackers en aanvallen van buitenaf
  • Upgrade opties naar andere UniFi apparatuur

Er zijn wifi punten voor binnen en buiten, om het signaal te versterken en om een gebouw aan een ander gebouw te verbinden zonder kabels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

UDR, UDM en UXG (Pro)

Er zijn eigenlijk 2 soorten UniFi Gateway apparaten verkrijgbaar. De UDR, UDM zijn all in one machines bedoelt voor thuis of klein zakelijk waarbij de UDR maximaal 2 UniFi applicaties kan draaien tegelijk (bijv Netwerk en Protect). De UDM (SE) is net wat krachtiger en kan meerdere applicaties draaien (Netwerk, Protect, Connect, Talk). Ideaal voor thuis, klein bedrijf of op plaatsen waar je bijvoorbeeld tot maximaal 8 camera’s wilt plaatsen.

De UXG Pro gateway is bedoelt als dedicated standalone firewall/router met een focus op klein, midden- en groot zakelijk gebruik, of waar je simpelweg liever losse componenten wilt gebruiken ipv alles in een apparaat.

Kies de UXG Pro als je geen eigen controller wilt draaien of componenten liever los wilt gebruiken, met net wat meer capaciteit en flexibiliteit.

UniFi: Monitoring en updates van de UniFi hardware (Basic of Pro abonnement)

Met de installatie van UniFi hardware door TechConnect, kunnen wij de hardware 24 uur per dag monitoren, in combinatie met een van onze UniFi Cloud Basic of Pro abonnementen. Ook wordt de hardware automatisch up to date gehouden met de nieuwste software versies, maken we backups, krijg je een e-mail van ons bij een eventuele storing en verhelpen we dit op afstand of op locatie waar mogelijk.

Let op: Ondersteuning geven wij alleen bij actieve UniFi abonnementen!

Met de Pro abonnementen komt hier een extra service optie bij en kun je meerdere vestigingen beheren. 

UniFi Intrusion Prevention System

Door gebruik te maken van het UniFi Intrusion Prevention Systeem bij de UDR, UDM en UXG Routers beveilig je je verbinding nog een stap verder. Een Intrusion Detection en Prevention Systeem of IDS/IPS is een geautomatiseerd systeem dat ongeautoriseerde toegang tot het netwerk detecteert. Dit kan gaan van aanvallen door gespecialiseerde hackers tot zogenaamde script kiddies die geautomatiseerde – en vaak door anderen geschreven aanvallen gebruiken. Dit kan in combinatie met een Intrusion Prevention Systeem (IPS) en Intrusion Detection Systeem (IDS) voor 98% worden voorkomen.

Daarnaast kunnen we dmv geo blocking bepaalde landen (in- en uitgaand) blokkeren. Deze kunnen dan helemaal geen verbinding meer maken met het netwerk. 

Het IPS/IDS systeem zetten wij standaard aan voor klanten die een UniFi router (Pro, SE of XG) hebben en gebruik maken van ons UniFi abonnement.

De Unifi Controller software is snel en kan meerdere locaties per klant voorzien van een duidelijk overzicht van alle UniFi producten. Instellingen aanpassen, monitoring en hoge uptime garantie is onderdeel van de UniFi service.

Hotspot mogelijkheid voor UniFi

Voor klanten of gasten binnen het bedrijf kunnen we een hotspot activeren, dit kan dmv een voucher, ticket, code of via betaling.

UniFi Protect

Naast de UniFi netwerk oplossingen hebben we ook nog de UniFi Protect bewakingssystemen voor thuis of op de zaak. Meer informatie hierover op onze UniFi Protect pagina.

UI Care

Standaard krijg je bij producten van Ubiquiti UniFi 2 jaar garantie, maar het is bij ons ook mogelijk om UI Care als extra aan te schaffen bij het kopen van geselecteerde producten van Ubiquiti (UniFi).

Door UI-Care aan te schaffen krijg je toegang tot 5 jaar garantie (ipv 2 jaar), Priority RMA Service en hoef je geen verzendkosten te betalen voor het retourneren van RMA’s rechstreeks naar Ubiquiti.  

 

Het UniFi Abonnement

Als dienst bieden wij de mogelijkheid aan om de UniFi apparatuur te verbinden, te monitoren (bij storing, mail en alert naar de klant) en te updaten met onze UniFi Controllers in de cloud. Tevens kun je hier als klant een login voor krijgen om op afstand opties te wijzigen en statistieken te bekijken (vanaf het Basic abonnement).

Alle UniFi apparatuur wordt automatisch voorzien van de nieuwste software versie. Dit is er al vanaf 10,00 euro per maand. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Dream Router

219.00 excl. btw

UniFi 6 Extender

149.00 excl. btw

UniFi BaseStation XG

1,299.00 excl. btw

UniFi Cloud Gateway Max

189.00449.00 excl. btw

UniFi Cloud Gateway Ultra

109.00 excl. btw

UniFi Dream Machine Pro

359.00 excl. btw
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is:

No fields found, please go to settings & save/reset fields