UniFi Protect

In een tijd waar steeds meer dingen om ons heen gebeuren, is het fijn als er een ‘oogje’ in het zeil kan worden gehouden, thuis of op de zaak. Daarom levert TechConnect naast allerlei ICT diensten ook de mogelijkheid van video bewaking camera’s en opties, voor de zelfstandige, thuis en voor het midden- en klein bedrijf.

Het probleem met veel camera systemen is dat het ontzettend duur is in de aanschaf, licentie kosten moeten worden betaald en daarnaast de kwaliteit vaak ver te zoeken is. En dan heb je natuurlijk nog allerlei functies nodig zoals nachtmodus, bewegingsmeldingen, opnames etc etc. Bij de een is het wel aanwezig, bij de ander niet of beperkt.

Daarom hebben wij gekozen voor UniFi Protect. Het systeem van Ubiquiti is zeer stabiel, werkt uitstekend en doet wat je ervan verwacht, voor een mooie prijs. De UniFi Protect lijn werkt via het bestaande (WiFi) en LAN netwerk. Verder kun je backups opslaan in de cloud naar wens (Google, Microsoft etc), kun je meerdere systemen beheren en bekijken op meerdere locaties en kun je blijven uitbreiden. Hieronder een kort overzicht.

UniFi Protect

Met de eenvoudige en veilige camera systemen van UniFi Protect bieden wij de mogelijkheid het huis of het bedrijf zelf te monitoren, wanneer men wilt en op elk moment van de dag. Uiteraard kunnen de beelden ook worden bekeken met mobiele apparaten zoals smartphone of tablet, via SmartTV’s, via een Viewport, PC en is er direct een actueel beeld live te zien van de omgeving. Het UniFi systeem heeft verder geen extra licentie of abonnementskosten. Men kan gebruik maken van een Dream Machine (SE, Pro, Pro Max), CloudKey G2 (1 HD) of UNVR (4 tot 7 HD’s) voor de opslag van beelden. Deze wordt lokaal geinstalleerd.

Het UniFi Protect systeem is ideaal voor het midden- en klein bedrijf en voor de zelfstandige die werkt vanuit thuis. Het is daarnaast eenvoudig om meldingen bij beweging in te stellen via Push berichten of email. En dan is er nog de mogelijkheid om via een PC, Mac, iPad, TV, (AndroidTV, AppleTV) of Monitor dmv de Viewport de beelden te bekijken.

Ook is er oa een Floodlight beschikbaar (deze werkt via power over ethernet), deze kun je als lamp installeren. Activatie word via de app ingesteld (bijv bij nacht, beweging etc). De Chime (Gong) kan worden gebruikt om het deurbel geluid op andere plekken te laten horen.

Installatie

Installatie van UniFi Protect camera’s doen wij alleen op lokatie in Limburg, wel kunnen we je op afstand helpen met het inrichten van het systeem.

G4 Deurbel Cover

17.00 excl. btw

UniFi Camera AI Pro

459.00 excl. btw

UniFi Cloud Key G2 Plus

199.00 excl. btw

UniFi G4 Deurbel

182.00 excl. btw

UniFi G4 Deurbel Pro

299.00 excl. btw

UniFi G4 Instant

109.00 excl. btw

Recorders:

Welke keuze men ook maakt, alle hardware word op locatie geinstalleerd.

 • UniFi Cloudkey G2 Plus – Ideaal voor 1 tot ca 8 camera’s, met 1 Harde schijf ingebouwd (kan tevens als netwerk controller dienen)
 • UniFi Dream Machine (SE, Pro, Pro Max) – Router en Videorecorder samen in een apparaat, tot ca 10 camera’s (1 of 2 harde schijven)
 • UniFi Network Video Recorder (NVR) – De lokale opslag unit voor UniFi Protect, tot wel 50 camera’s lokaal, 4 tot 7 Harde schijven (RAID)

Voordelen

 • Eenmalige aanschaf video recorder, geen maandelijkse kosten en lokale opslag
 • Zowel draadloos (WiFi) als bekabeld beschikbaar (camera opties)
 • Gezichtsdetectie (5 serie en hoger), Alarm en Rook detectie, kentekenplaat detectie
 • Modellen met Speaker en Microfoon voor 2-weg audio
 • Verschillende deurbel opties
 • Privacy zones instellen
 • Goede prijzen voor goede kwaliteit
 • Apps voor iOS, Android, AndroidTV en Web beschikbaar
 • Archief Cloudopslag extra optioneel (Google Drive, Microsoft OneDrive)
 • Add-on beschikbaar voor oa Homey
 • Via Homey kun je meldingen koppelen aan andere apparaten in je netwerk
 • Snelle updates bij Ubiquiti

Goede kwaliteit lens, Nachtmodus, scherpe Full HD streaming

Gratis toegang via internet en geen maandelijkse kosten

Video’s worden opgeslagen op eigen hardware, niet in de cloud

Iedere situatie is uniek

Ieder bedrijf en iedere situatie is altijd uniek ook wat camera beveiliging betreft. Daarom kijken we altijd naar de best mogelijke oplossing, in overleg met de klant. De investering voor een camera systeem is belangrijk en dient goed te worden bekeken. Neem daarom contact met ons op voor overleg.

De Software

UniFi Protect is een krachtig, flexibel IP Video management systeem. Gemaakt om te werken met UniFi Protect camera’s en de veelzijdige apps voor mobiel (iOS, Android), AndroidTV en AppleTV. Ook kunnen we eenvoudig een monitor ophangen waar 24/7 live streams van meerdere camera’s bekeken kan worden.

Tijdlijn met Time Lapse en nog zo veel meer….

Bekijk eenvoudig meerdere dagen terug met secondes van opnames. De UniFi Protect Timelapse (Tijdlijn) functie laat je eenvoudig opnames bekijken, precies naar het moment dat je terug wilt zien, van meerdere camera’s in real time. Verder kun je eenvoudig schakelen tussen meerdere opties zoals gezichtsherkenning, kentekenplaat detectie, dieren, mensen en nog veel meer.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is:

No fields found, please go to settings & save/reset fields