GameConnect

GameConnect is een online gaming magazine met een exclusieve collectie aan projecten en online nieuws, die woorden als leven en scherpzinnigheid toevoegen. GameConnect – Serious Gaming.

GameConnect is een online magazine, dat zich bezig houdt met de passie voor games, op alle platformen en systemen. Voor ons zijn games meer dan alleen een bezigheid: ze zijn de meest populaire vorm van entertainment van dit decennium en veel van de mensen die zich bezig houden met projecten van GameConnect zijn al een tijd enthousiastelingen en game ontwikkelaars.

Aanbieden van nieuws en reviews voor alle dingen. Steam, Xbox, Playstation, Mac, PC, Mobiel en meer zijn een aantal van de dingen die we presenteren op de website. We zijn altijd op zoek naar geweldige games en vinden het geweldig om er meer over te vertellen.

We doen dit al een tijdje. Het originele GameConnect is opgericht in 2004, voordat we de SteamFriends community hadden opgericht. Inmiddels, zijn we sinds 2010 weer onder 1 naam terug als het nieuwe GameConnect.

We zijn gek op het spelen van games, en vinden het geweldig om hier over te praten met onze vrienden! Doe je mee?

Meer informatie op: www.gameconnect.net

 

gcshot