GameConnect was een online gaming magazine met een exclusieve collectie aan projecten en online nieuws. Sinds 2016 is het een gaming community voor jong en oud.

GameConnect was van 2003 tot 2012 een online magazine, dat zich bezig hield met de passie voor games, op alle platformen en systemen. Voor ons zijn games meer dan alleen een bezigheid: ze zijn de meest populaire vorm van entertainment van dit decennium en veel van de mensen die zich bezig houden met projecten van GameConnect zijn al een tijd enthousiastelingen en game ontwikkelaars.

Aanbieden van nieuws en reviews voor alle dingen. Steam, Xbox, Playstation, Mac, PC, Mobiel en meer zijn een aantal van de dingen die we presenteren op de website. We zijn altijd op zoek naar geweldige games en vinden het geweldig om er meer over te vertellen. Daarnaast hebben we met GameConnect games ontwikkelt voor Steam en de Source engine van Valve. Nuclear Dawn is hier een goed voorbeeld van.

We doen dit nu al een tijdje, het originele GameConnect is opgericht in 2003, als onderdeel van TechConnect.

En nu zijn we sinds 2016 terug, maar dan als online community. Waar vrienden en gamers bij elkaar komen om samen een gezellige dag of avond te beleven in een vriendelijke omgeving op Discord.

We zijn gek op het spelen van games, en vinden het geweldig om hier over te praten met onze vrienden! Doe je mee?

Meer informatie op: www.gameconnect.net
gcshot
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: