De Diensten

Al sinds 1999 houden wij ons bezig met nieuwe technologieën op het gebied van computer netwerken, internet- en telecommunicatie, maar uiteraard kun je bij ons ook terecht voor complete ICT oplossingen voor het midden- en klein bedrijf (in Limburg), alsmede online marketing vragen en domotica (Home Automation).

Wat uw ICT vraag ook is, of welk doel u ook voor ogen heeft, wij kunnen u helpen om het duidelijk te maken en als een totaal oplossing te realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid!

Welkom bij TechConnect.
Michiel Beenen is de oprichter en directeur van TechConnect B.V. Internet entrepreneur en online gaming fanaat, met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT branche. Eind 90er jaren begon hij een bedrijf om het Midden- en Klein bedrijf te voorzien van IT oplossingen en diensten. Daarnaast ontstond de online community GameConnect en TechConnect Magazine, ontstaan uit een passie en het samenbrengen van mensen voor projecten van klein tot groot. Michiel heeft aan een groot aantal projecten gewerkt, zowel offline als online en bij ieder van deze projecten werd een netwerk van persoonlijke connecties op alle niveau’s van de advertentie en gaming wereld gebruikt.

Nieuwe projecten en kansen, gedreven door passie en technische vaardigheden is waar het allemaal om draait in het hedendaagse TechConnect.

Historie

In het begin waren het twee servers op een zolder, en een scala aan websites en internet diensten voor lokale bedrijven met een passie voor de mens en techniek. Bij TechConnect draait altijd alles om passie en specialisatie.

Alles begon met het online technologie magazine M3DZone in 1996, dat later verder ging onder de naam TechConnect Magazine. Daarna kwamen SteamFriends en SteamBans erbij (voor gamers), en nu is dit inmiddels GameConnect geworden. Het motto van TechConnect is: Het eenvoudig maken van Computer- en Netwerk diensten en het uitbreiden van de online media activiteiten.

Daarom zijn wij gespecialiseerd in alles wat betrekking heeft op ICT, van het aanleggen van een compleet computer netwerk tot het fine tunen van WiFi in huis of bij u op de zaak.

Fuzion

Daarnaast is er een enorme interesse in muziek, gecombineerd met een bekwaamheid om plaatjes te draaien, wat de basis legt voor FuzioRadio.FM. FuzionRadio staat bekend om het verspreiden van lekkere vibes en entertainment met zowel live evenementen, alsmede een 24/7 FuzionRadio.FM radio station.

Bannerconnect

In 2004 werd BannerConnect opgericht, dit was een hele interessante rit in het landschap van internet adverteren. Met een snelle toewijding en goede mensen op de juiste plek, is BannerConnect over de jaren heen een leider geworden in de online advertentie wereld en is begin 2014 verkocht aan een internationaal bedrijf met het oog op de toekomst.

Passie voor wat we doen is wat TechConnect zo uniek maakt. En dat blijven we doen, met projecten lokaal en nationaal, nu en in de toekomst.

En nu?

Nu houden wij ons bezig met het ondersteunen en implementeren van allerlei ICT diensten bij het midden- en kleinbedrijf in het zuiden van Limburg. Netwerk ICT oplossingen, Web design, aanleg en verbetering van WiFi en Internet TV en Mobiel bieden wij aan voor iedereen.