De Diensten

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met nieuwe technologieën op het gebied van computer netwerken, internet- en telecommunicatie. Inmiddels bieden wij ICT consultancy, projectbegeleiding, cloud oplossingen en meer aan voor het midden- en klein bedrijf (in Limburg), en daarnaast domotica (Home Automation).

Welkom bij TechConnect.

Michiel Beenen

Michiel Beenen is de oprichter en directeur (Internet entrepreneur en online gaming fanaat) van TechConnect B.V., met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT branche. Begonnen bij Macintosh Group, Brunel IT (Rijkswaterstaat) en Syntegra BT als Netwerkbeheerder en consultant, ontstond begin 2000 het idee om TechConnect te starten. Een ICT bedrijf waar niet in 1 en 0 word gepraat, maar waar we de ondernemer en het midden- en klein bedrijf helpen met duidelijke, goede oplossingen, met een personal touch.

Daarnaast werd er begin 2004 een online community GameConnect en TechConnect Magazine opgericht, beiden ontstaan uit een passie en het samenbrengen van mensen voor allerlei projecten van klein tot groot. Michiel heeft aan een groot aantal projecten gewerkt, zowel offline als online en bij ieder van deze projecten werd een netwerk van persoonlijke connecties op allerlei niveau’s van de IT, advertentie en gaming wereld gebruikt. Ook is Michiel Alpha tester en partner van Ubiquiti en MSP van Microsoft 365.

Nieuwe projecten en kansen, gedreven door passie en technische vaardigheden is waar het allemaal om draait in het hedendaagse TechConnect.

En we staan natuurlijk nooit stil, in een wereld waarin de techniek steeds verandert gaat TechConnect mee, nu en in de toekomst.

Historie

TechConnect is begonnen in 1999 met twee servers op een zolder, en een scala aan websites en internet diensten voor lokale bedrijven met een passie voor de mens en techniek. Bij TechConnect draait altijd alles om passie en specialisatie.

Vlak daarvoor begon het met een online technologie magazine, genaamd M3DZone, dat later verder ging onder de naam TechConnect Magazine. Met dagelijks nieuws over computer hard- en software. In 2002 kwam daar SteamFriends en SteamBans bij (voor gamers), en nu is dit inmiddels GameConnect geworden. Het motto van TechConnect is: Het eenvoudig maken van Netwerk diensten en het uitbreiden van de online media activiteiten.

Daarom zijn wij gespecialiseerd in Netwerken, UniFi, Cloud solutions en Domotica.

Bannerconnect

In 2004 werd BannerConnect opgericht, dit was een hele interessante rit in het landschap van internet adverteren. Met een snelle toewijding en goede mensen op de juiste plek, is BannerConnect over de jaren heen een leider geworden in de online advertentie wereld en is begin 2014 verkocht aan een internationaal bedrijf met het oog op de toekomst. Inmiddels heeft BannerConnect een nieuwe naam gekregen en gaat dit bedrijf verder als Greenhouse.

Passie voor wat we doen is wat TechConnect zo uniek maakt. En dat blijven we doen, met projecten lokaal en nationaal, nu en in de toekomst.

En nu?

Nu houden wij ons bezig met het adviseren en begeleiden van allerlei ICT projecten bij het midden- en kleinbedrijf in het zuiden van Limburg. UniFi oplossingen, Domotica, Cloud oplossingen (zoals Microsoft 365) aanleg en verbetering van WiFi en Internet TV en Mobiel bieden wij aan voor iedereen.