De Diensten

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met nieuwe technologieën op het gebied van computer netwerken, internet- en telecommunicatie. Inmiddels bieden wij ICT advisering (consultancy), projectbegeleiding en meer voor het midden- en klein bedrijf (in Limburg), alsmede online marketing advies en domotica (Home Automation).

Welkom bij TechConnect.

Michiel Beenen

Michiel Beenen is de oprichter en directeur (Internet entrepreneur en online gaming fanaat) van TechConnect B.V., met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT branche. Begonnen bij Macintosh Group, Brunel IT (Rijkswaterstaat) en Syntegra BT als Netwerkbeheerder en consultant, ontstond begin 2000 het idee om TechConnect te starten. Een IT bedrijf waar niet in 1 en 0 word gepraat, maar waar we de ondernemer en het midden- en klein bedrijf helpen met duidelijke, goede oplossingen, met een personal touch.

Daarnaast ontstond begin 2004 de online community GameConnect en TechConnect Magazine, beiden ontstaan uit een passie en het samenbrengen van mensen voor allerlei projecten van klein tot groot. Michiel heeft aan een groot aantal projecten gewerkt, zowel offline als online en bij ieder van deze projecten werd een netwerk van persoonlijke connecties op allerlei niveau’s van de IT, advertentie en gaming wereld gebruikt.

Nieuwe projecten en kansen, gedreven door passie en technische vaardigheden is waar het allemaal om draait in het hedendaagse TechConnect.

En we staan natuurlijk nooit stil, in een wereld waarin de techniek steeds verandert gaat TechConnect mee, nu en in de toekomst.

Historie

In het begin waren het twee servers op een zolder, en een scala aan websites en internet diensten voor lokale bedrijven met een passie voor de mens en techniek. Bij TechConnect draait altijd alles om passie en specialisatie.

Alles begon met het online technologie magazine M3DZone in 1996, dat later verder ging onder de naam TechConnect Magazine. Daarna kwamen SteamFriends en SteamBans erbij (voor gamers), en nu is dit inmiddels GameConnect geworden. Het motto van TechConnect is: Het eenvoudig maken van Netwerk diensten en het uitbreiden van de online media activiteiten.

Daarom zijn wij gespecialiseerd in Netwerken, UniFi en Domotica.

Bannerconnect

In 2004 werd BannerConnect opgericht, dit was een hele interessante rit in het landschap van internet adverteren. Met een snelle toewijding en goede mensen op de juiste plek, is BannerConnect over de jaren heen een leider geworden in de online advertentie wereld en is begin 2014 verkocht aan een internationaal bedrijf met het oog op de toekomst. Inmiddels heeft BannerConnect een nieuwe naam gekregen en gaat dit bedrijf verder als Greenhouse.

Passie voor wat we doen is wat TechConnect zo uniek maakt. En dat blijven we doen, met projecten lokaal en nationaal, nu en in de toekomst.

En nu?

Nu houden wij ons bezig met het adviseren, begeleiden van allerlei ICT projecten bij het midden- en kleinbedrijf in het zuiden van Limburg. UniFi oplossingen, Domotica, aanleg en verbetering van WiFi en Internet TV en Mobiel bieden wij aan voor iedereen.