Hieronder een overzicht van onze partners:

Wij werken samen met ING Nederland.
In 1881 begon ING mensen te helpen met sparen. Ze waren de eerste bank die kleine bedrijven vooruit hielp. En dat is waar de passie ligt, met een toegankelijke, positieve instelling mensen vooruit helpen. Overal en altijd.

NBC Lemaire & Partners is onze vaste accountant en partner. Voor advies, maatwerk en persoonlijke begeleiding kun je altijd bij dit bedrijf terecht.

NBC | Lemaire Accountants & Adviseurs is een modern accountantskantoor gevestigd in Sittard (Limburg). De gemotiveerde, vaktechnische goed ontwikkelde medewerkers zijn actief voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Mediatastisch is onze partner voor websites, applicaties en mailings.

Een fantastische website laten maken begint met goed onderzoek. Uw organisatie, branche, doelgroep en werkwijze nemen ze onder de loep. Op basis daarvan maken ze het webdesign. Over ieder detail wordt nagedacht om het beste resultaat te garanderen, afgestemd op de wensen en behoeften.

Voor installatie van kabels, netwerken en aansluitingen werken wij samen met Infra-Systems.

E-Fiber, nu Open Dutch Fiber bouwt en beheert glasvezelnetwerken in heel Nederland. Samenwerking met gemeenten, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren (VvE) en aannemers is de kracht. De ambitie: twee miljoen huishoudens aansluiten op het glasvezelnetwerk. 

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET-app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s.

Onafhankelijk, snel met uitstekende service, dat is Trined internet. Onze partner voor glasvezel internet voor particulier en zakelijke klanten.

Rinkel schakelt jouw vaste nummer(s) door naar je mobiel of van je collega. Een virtuele telefooncentrale met vele functies in de app.

TechConnect werkt met producten en diensten van de volgende merken:

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: