Internet

TechConnect is business partner van VodafoneZiggo en zo bieden wij Internet en telecom diensten aan voor het Midden- en klein bedrijf.

Wist je dat?

Het Ziggo netwerk voor 98% uit glasvezel bestaat? Tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur van de klanten. Daarmee heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland met een constante capaciteit per aansluiting van 3-4 Gbit/s. Met dit toekomst vaste netwerk bieden zij klanten nu, en in de voorzienbare toekomst, uiteenlopende producten en diensten.

Producten en diensten

Televisie

horizonboxZiggo biedt zijn klanten 3 pakketten waarin zowel digitale als interactieve televisie zijn opgenomen. Met de aanschaf van een ontvanger (HD via CI+ module of Horizonbox) bepaalt de klant zelf hoe en in welke kwaliteit hij TV wil kijken. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende digitale pakketten, zoals FOX Sports, Film1 en lifestyle pakketten. Klanten kunnen bovendien in en om het huis live tv kijken op een smartphone of tablet via de Horizon Go app.

Internet

Ziggo heeft ruim 4 miljoen breedbandinternetklanten. Met de implementatie van EuroDocsis 3.0/3.1 hebben ze de internetsnelheden aanzienlijk verhoogd, tot 500 Mbps, en dat is nog niet alles want in 2020 gaan de snelheden nog verder omhoog! Kies tussen Connect ZZP en Connect MKB, voor ieder wat wils!

Telefonie

Via Ziggo bieden wij hoogwaardige telefoniediensten aan zoals Analoge telefonie via Internet of VOIP. Met de VolopBellen diensten kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland en internationaal.

Alles-in-1 (Bundels)

Ziggo biedt zijn klanten verschillende bundelopties aan. Zo is er de mogelijkheid om televisie-, breedbandinternet- en telefoniediensten in één productpakket af te nemen. Met of zonder vaste IP adressen, met of zonder TV, alles is optioneel. En uiteraard krijg je er een factuur en uptime garanties!

Voor meer informatie en het controleren van beschikbaarheid kunt u terecht op onze Ziggo pagina.

Routers

Voor WiFi en Firewall, router oplossingen werken wij met Ubiquiti.

TechConnect is Vodafone / Ziggo Business Partner.