Internet

TechConnect werkt voor internet diensten met VodafoneZiggo en CheapConnect, zo bieden wij Internet en telecom diensten aan voor het Midden- en klein bedrijf.

Internet en TV via Ziggo

Wist je dat?

Het Ziggo netwerk voor 98% uit glasvezel bestaat? Tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur van de klanten. Daarmee heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland met een constante capaciteit per aansluiting van 3-4 Gbit/s. Met dit toekomst vaste netwerk bieden zij klanten nu, en in de voorzienbare toekomst, uiteenlopende producten en diensten.

Producten en diensten

Televisie

horizonboxZiggo biedt zijn klanten een aantal pakketten aan waarin zowel digitale als interactieve televisie zijn opgenomen. Met de aanschaf van een ontvanger (HD via CI+ module of de Next) bepaalt de klant zelf hoe en in welke kwaliteit hij TV wil kijken. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende digitale pakketten, zoals FOX Sports, Film1 en lifestyle pakketten. Klanten kunnen bovendien in en om het huis live tv kijken op een smartphone of tablet via de Horizon Go app.

Internet

Ziggo heeft ruim 4 miljoen breedbandinternetklanten. Met de implementatie van EuroDocsis 3.0/3.1 hebben ze de internetsnelheden aanzienlijk verhoogd, tot 1000 Mbps. Kies tussen Internet en Internet Pro (met vast IP adressen), voor ieder wat wils!

Telefonie

Via Ziggo bieden wij hoogwaardige telefoniediensten aan zoals Analoge telefonie via Internet of VOIP. Met de VolopBellen diensten kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland en internationaal.

Alles-in-1 (Bundels)

Ziggo biedt zijn klanten verschillende bundelopties aan. Zo is er de mogelijkheid om televisie-, breedbandinternet- en telefoniediensten in één productpakket af te nemen. Met of zonder vaste IP adressen, met of zonder TV, alles is optioneel. En uiteraard krijg je er een factuur en uptime garanties!

Alternatief via DSL of Glasvezel

Met Only Internet van CheapConnect krijg je optimale toegang tot internet: met eigen diensten en geen beperkingen. Kortom: volledige flexibiliteit. Jij kiest een eigen modem en, indien gewenst, staan we je bij met de instellingen. Ook als je geen telefonie afneemt bij CheapConnect, kun je gebruikmaken van de internetdiensten.

Standaard inbegrepen

  • Open netwerk en vast IP-adres
  • Vrije modemkeuze, gebruik je eigen modem
  • 5 procent korting bij betaling per jaar
  • Eigen homepage (gebruiker.mycheapconnect.nl)
  • Shell toegang tot linux omgeving van homepage
  • Vanaf 29,95 per maand
  • Pre-paid, je betaald dus altijd vooraf!

Voor meer informatie mbt CheapConnect internet klik je hier.

Routers

Voor WiFi en Firewall, router oplossingen werken wij met Ubiquiti.