ICT Vraagstukken

TechConnect helpt het midden- en klein bedrijf met allerlei ICT vraagstukken. Voor netwerk infrastructuur en WiFi oplossingen werken wij uitsluitend met UniFi producten. Wij geven advies op maat en schakelen waar nodig onze partner bedrijven in voor systeembeheer, kabel en leidingwerk en andere zaken. Upgrade nodig van het draadloos netwerk? Second opinion mbt de ICT infrastructuur? Marketing campagnes opzetten via Google, Facebook of andere advertentie bedrijven? Of simpelweg ondersteuning nodig bij de verbetering of uitbreiding van ICT zaken? Maak een afspraak en het wordt geregeld!

Een security check om te kijken of alles nog veilig is? Geen probleem, bij TechConnect is het allemaal mogelijk.

Opbouw en beheer van het netwerk

Het kost bedrijven steeds meer moeite om ICT gerelateerde taken zelf uit te voeren. Het werven en behouden van kundig en gemotiveerd personeel is lastig. Het kost daarnaast ook veel tijd om de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak bij te houden. Ook hebben veel bedrijven meerdere ICT partners en dit maakt het overzicht steeds moeilijker, bij wie moet je nu voor wat terecht en is de communicatie onderling wel goed? Daarnaast eist iedere organisatie dat systemen en data altijd en overal beschikbaar zijn, tegen steeds lagere kosten.

Uitbesteding van het beheer en een goed advies maakt de handen vrij voor innovatie van de eigen organisatie. Je wordt immers niet meer afgeleid van de kerntaken door allerlei operationele problemen. Een partij die snel wegwijs is in de organisatie en de zaak en medewerkers goed wil leren kennen is dan van groot belang. Een partij die zich betrokken voelt bij jou als klant. Een partij die begrijpt dat een relatie meer inhoudt dan het voldoen aan SLA’s (Service Level Agreements). Een partij die meedenkt, innovatief is en pro-actief te werk gaat. Een partij zoals TechConnect.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en consultancy van computer netwerken.

De Security check

Is het netwerk goed beveiligd? Bij ons is het mogelijk om een security check uit te voeren op het netwerk en inzichtelijk te maken of het netwerk nog up-to-date is, of dat er mogelijk nieuwe hard- en/of software geinstalleerd dient te worden om alles weer in orde te maken. Ook maandelijkse controles op afstand zijn mogelijk met ons ICT Service Contract.

Specialisatie in WiFi

Ook kunnen wij helpen bij het opzetten, uitbreiden of verhelpen van problemen met WiFi binnen het bedrijf of thuis. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er een apart gescheiden draadloos netwerk komt voor gasten/klanten, zonder dat zei toegang krijgen tot je bedrijfs netwerk. Volledig gescheiden, veilig voor iedereen.

Voor al deze oplossingen maken wij gebruik van producten van Ubiquiti (Edge en UniFi lijn). Het is zelfs mogelijk om op afstand meldingen te krijgen wanneer uw WiFi netwerk even niet werkt. Wij lossen het probleem direct voor je op!

Netwerk Opslag en Back-up

Door onze samenwerking met Synology hebben wij een aantal oplossingen voor opslag van belangrijke data via netwerk schijven (NAS). Een eenvoudig opslag station nodig in het bedrijf of meer functies nodig zoals een camera server, media server of mailserver? Het is allemaal mogelijk met Diskstation en Rackstation oplossingen van Synology en TechConnect.

Telecom

Naast IT kunnen wij je ook helpen met vraagstukken op het gebied van telecommunicatie, zoals bijvoorbeeld kleine telefooncentrales, mobiel, uitbreiding van het telefonie netwerk en koppeling met uw bedrijfsnetwerk. Tevens kunnen wij de huidige situatie beoordelen en je een alternatief bieden, uiteraard voor ieder bedrijf op maat.

Werken in de Cloud

Met applicaties en diensten zoals Microsoft 365 en Google Workspace werken bedrijven in de ‘Cloud‘. Geen lokale servers meer nodig, geen extra onderhoud of hardware kosten, dat is het voordeel. En natuurlijk uitbreiden zoveel men wilt. TechConnect installeert, configureert en ondersteunt 365 en Workspace voor bedrijven.

Makkelijk, zonder zorgen en minder onkosten is het voordeel van e-mail, kalender, chat en meer via deze diensten.

Uiteraard werkt zowel Microsoft 365 maar ook Google Workspace via je eigen domeinnaam en heb je ten alle tijden zelf de mogelijkheid om meer gebruikers toe te voegen, of juist minder. Het is volledig flexibel en bereikbaar overal ter wereld. Abonnementen kunnen per maand of per jaar worden afgesloten.

Merken

TechConnect werkt met producten en diensten van de volgende merken:

Ubiquiti
synology