ICT Oplossingen

Naast het onderhoud en beheer van uw bedrijfsnetwerk kunt u bij ons voor meer terecht. Aanleg van een nieuw draadloos netwerk? Of een second opinion nodig mbt uw ICT infrastructuur? ICT Service Contract?

Een security check om te kijken of alles nog veilig is? Geen probleem, bij TechConnect is het allemaal mogelijk.

Opbouw en beheer van uw netwerk

ictHet kost veel bedrijven steeds meer moeite om ICT gerelateerde taken zelf uit te voeren. Het werven en behouden van kundig en gemotiveerd personeel is lastig. Het kost veel tijd om de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak allemaal bij te houden. Ook hebben veel bedrijven meerdere ICT partners en dit maakt het overzicht steeds moeilijker. Daarnaast eist uw organisatie dat systemen en data altijd en overal beschikbaar zijn, tegen steeds lagere kosten.

Uitbesteding van het beheer en een goed persoonlijk advies maakt uw handen vrij voor innovatie van de eigen organisatie. U wordt immers niet meer afgeleid van uw kerntaken door allerlei operationele problemen. Een partij die snel wegwijs is in uw organisatie en u goed wil leren kennen is dan van groot belang. Een partij die zich betrokken voelt bij u als klant. Een partij die begrijpt dat een relatie meer inhoudt dan het voldoen aan SLA’s. Een partij die meedenkt, innovatief is en pro-actief te werk gaat.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van computer netwerken. Zowel Windows, Linux en OSX (Mac) computer ondersteuning is voor ons geen probleem. U kunt met al uw ICT vraagstukken bij ons terecht.

De Security check

Is uw netwerk goed beveiligd? Bij ons is het mogelijk om een security check uit te voeren op uw netwerk en inzichtelijk te maken of het netwerk nog up-to-date is, of dat er mogelijk nieuwe hard- en/of software geinstalleerd dient te worden om alles weer in orde te maken. Ook maandelijkse controles op afstand zijn mogelijk met ons ICT Service Contract.

WiFi
Specialisatie in WiFi

Ook kunnen wij u helpen bij het opzetten, uitbreiden of verhelpen van problemen met WiFi binnen uw bedrijf of thuis. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat u een apart gescheiden draadloos netwerk krijgt voor uw gasten/klanten, zonder dat zei toegang krijgen tot uw bedrijfs netwerk. Volledig gescheiden, veilig voor iedereen.

Voor al deze oplossingen maken wij gebruik van producten van Cisco en Ubiquiti. Het is zelfs mogelijk om op afstand meldingen te krijgen wanneer uw WiFi netwerk even niet werkt. Wij lossen het probleem direct voor u op!

Netwerk Opslag en Back-up

Door onze samenwerking met Synology hebben wij een aantal oplossingen voor opslag van belangrijke data via netwerk schijven (NAS). Een eenvoudig opslag station nodig in uw bedrijf of meer functies nodig zoals een camera server, media server of mailserver? Het is allemaal mogelijk met Diskstation en Rackstation oplossingen van Synology en TechConnect.

Telecom

Naast IT kunnen wij u ook helpen met vraagstukken op het gebied van telecommunicatie, zoals bijvoorbeeld kleine telefooncentrales, mobiel, uitbreiding van het telefonie netwerk en koppeling met uw bedrijfsnetwerk. Tevens kunnen wij de huidige situatie beoordelen en u een alternatief bieden, uiteraard voor ieder bedrijf op maat.

Werken in de Cloud

Met applicaties en diensten zoals Office 365 van Microsoft of G Suite van Google werken bedrijven in de ‘Cloud‘. Geen lokale servers meer nodig, geen extra onderhoud of hardware kosten, dat is het voordeel. En natuurlijk uitbreiden zoveel men wilt. TechConnect installeert, configureert en ondersteunt Office 365 en G Suite voor bedrijven. Makkelijk, zonder zorgen en minder onkosten is het voordeel van e-mail, kalender, chat en meer via deze diensten.

Uiteraard werken Office 365 en G Suite via uw eigen domeinnaam en heeft men ten alle tijden zelf de mogelijkheid om meer gebruikers toe te voegen, of juist minder. Het is volledig flexibel en bereikbaar overal ter wereld.

Onderhoudscontract

Met ons speciale ICT Service contract kunt u voor een vast bedrag per maand op oproepbasis iemand van TechConnect inschakelen voor hulp op afstand of bij u op locatie, voor zowel uw computer- als netwerk problemen. Daarnaast zitten er nog veel meer interessante diensten en extra’s in het onderhoudscontract, zoals monitoring, security checks, updates en meer.

Een onderhoudscontract voor uw netwerk of website begint al vanaf 50 euro per maand, waarbij u ons 2x per maand kunt bellen/e-mailen voor wijzigingen, aanpassingen of ondersteuning en monitoring van bijv de WiFi punten en het netwerk. Check voor meer informatie onze speciale onderhoudscontract pagina of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, er is voor iedereen een juiste oplossing.

Merken

TechConnect werkt met producten en diensten van de volgende merken:

Ubiquiti Cisco Sony OpenDNS
Symantec nestlogo Microsoft Certified Partner synology