TechConnect helpt het midden- en klein bedrijf met allerlei ICT vraagstukken. Voor netwerk infrastructuur en WiFi oplossingen werken wij met UniFi en Alta Labs producten. Wij geven advies op maat en schakelen waar nodig onze partner bedrijven in voor kabel- en leidingwerk en andere zaken. Upgrade nodig van het netwerk? Second opinion mbt de ICT infrastructuur? Marketing campagnes opzetten via Google, Facebook of andere advertentie bedrijven? Of simpelweg advies nodig bij de verbetering of uitbreiding van ICT zaken?

Een security check om te kijken of alles nog veilig is? Geen probleem, bij TechConnect is het mogelijk.

Opbouw en beheer van het netwerk

Het kost bedrijven steeds meer moeite om ICT gerelateerde taken zelf uit te voeren. Het werven en behouden van kundig en gemotiveerd personeel is lastig. Het kost daarnaast ook veel tijd om de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak bij te houden. Ook hebben veel bedrijven meerdere ICT partners en dit maakt het overzicht steeds moeilijker, bij wie moet je nu voor wat terecht en is de communicatie onderling wel goed? Daarnaast eist iedere organisatie dat systemen en data altijd en overal beschikbaar zijn, tegen steeds lagere kosten.

Uitbesteding van het beheer en een goed advies maakt de handen vrij voor innovatie van de eigen organisatie. Je wordt immers niet meer afgeleid van de kerntaken door allerlei operationele problemen. Een partij die snel wegwijs is in de organisatie en de zaak en medewerkers goed wil leren kennen is dan van groot belang. Een partij die zich betrokken voelt bij jou als klant. Een partij die begrijpt dat een relatie meer inhoudt dan het voldoen aan SLA’s (Service Level Agreements). Een partij die meedenkt, innovatief is en pro-actief te werk gaat. Een partij zoals TechConnect.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en consultancy van computer netwerken.

De Security check

Is het netwerk goed beveiligd? Bij ons is het mogelijk om een security check uit te voeren op het netwerk en inzichtelijk te maken of het netwerk nog up-to-date is, of dat er mogelijk nieuwe hard- en/of software geinstalleerd dient te worden om alles weer in orde te maken. Ook maandelijkse controles op afstand zijn mogelijk met ons ICT Service Contract.

Specialisatie in WiFi

Ook kunnen wij helpen bij het opzetten, uitbreiden of verhelpen van problemen met WiFi binnen het bedrijf of thuis. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er een apart gescheiden draadloos netwerk komt voor gasten/klanten, zonder dat zei toegang krijgen tot je bedrijfs netwerk. Volledig gescheiden, veilig voor iedereen.

Voor al deze oplossingen maken wij gebruik van producten van Ubiquiti (UniFi) en Alta Labs. Het is zelfs mogelijk om op afstand meldingen te krijgen wanneer uw WiFi netwerk even niet werkt. Wij lossen het probleem direct voor je op!

Netwerk Opslag en Back-up

Door onze samenwerking met Synology hebben wij een aantal oplossingen voor opslag van belangrijke data via netwerk schijven (NAS). Een eenvoudig opslag station nodig in het bedrijf of meer functies nodig zoals een camera server, media server of mailserver? Het is allemaal mogelijk met Diskstation en Rackstation oplossingen van Synology en TechConnect.

Telecom

Naast IT kunnen wij je ook helpen met vraagstukken op het gebied van telecommunicatie, zoals bijvoorbeeld kleine telefooncentrales, mobiel, uitbreiding van het telefonie netwerk en koppeling met uw bedrijfsnetwerk. Tevens kunnen wij de huidige situatie beoordelen en je een alternatief bieden, uiteraard voor ieder bedrijf op maat.