TechConnect helpt het midden- en klein bedrijf met allerlei ICT vraagstukken. Voor netwerk infrastructuur en WiFi oplossingen werken wij met Ubiquiti UniFi producten. Wij geven advies op maat, helpen met de opbouw en beheer en schakelen waar nodig onze partners in voor kabel- en leidingwerk en andere zaken.

Upgrade nodig van het netwerk? Second opinion nodig mbt de ICT infrastructuur? Advies nodig bij de verbetering of uitbreiding van ICT gerelateerde zaken?
Een security check om te kijken of alles nog veilig is? Geen probleem, bij TechConnect is het mogelijk.

De klant, van zelfstandige ondernemers tot het midden- en klein bedrijf, staat bij ons centraal.

Ondersteuning en IT beheer bieden wij aan dmv een service contract, deze zijn al beschikbaar vanaf 100,- euro per maand.

Opbouw en beheer van het netwerk

Het kost bedrijven steeds meer moeite om ICT gerelateerde taken zelf uit te voeren. Het werven en behouden van kundig en gemotiveerd personeel is lastig. Het kost daarnaast ook veel tijd om de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak bij te houden. Ook hebben veel bedrijven meerdere ICT partners en dit maakt het overzicht steeds moeilijker, bij wie moet je nu voor wat terecht en is de communicatie onderling wel goed? Daarnaast eist iedere organisatie dat systemen en data altijd en overal beschikbaar zijn, tegen steeds lagere kosten.

In Combinatie met onze abonnementen nemen we een aantal zaken uit handen, op maat en waar nodig.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en beheren van computer netwerken. Daarnaast werken wij samen met oa Open Dutch Fiber, Trined en Freedom Internet.

De Security check

Is het netwerk goed beveiligd? Bij ons is het mogelijk om een security check uit te voeren op het netwerk en inzichtelijk te maken of het netwerk nog up-to-date is, of dat er mogelijk nieuwe hard- en/of software geinstalleerd dient te worden om alles weer in orde te maken. Ook maandelijkse controles op afstand zijn mogelijk met ons ICT Service Contract.

Specialisatie in WiFi

Ook kunnen wij helpen bij het opzetten, uitbreiden of verhelpen van problemen met WiFi binnen het bedrijf of thuis. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er een apart gescheiden draadloos netwerk komt voor gasten/klanten, zonder dat zei toegang krijgen tot het bedrijfs netwerk. Volledig gescheiden, veilig voor iedereen.

Voor al deze oplossingen maken wij gebruik van producten van Ubiquiti (UniFi) en Alta Labs. Het is zelfs mogelijk om op afstand meldingen te krijgen wanneer uw WiFi netwerk even niet werkt.

Netwerk Opslag en Back-up

Door onze samenwerking met Synology hebben wij een aantal oplossingen voor opslag van belangrijke data via netwerk schijven (NAS). Een eenvoudig opslag station nodig in het bedrijf of meer functies nodig zoals een camera server, media server of mailserver? Het is allemaal mogelijk met Diskstation en Rackstation oplossingen van Synology en TechConnect.

Telecom

Naast IT kunnen wij je ook helpen met vraagstukken op het gebied van telecommunicatie, zoals bijvoorbeeld kleine telefooncentrales, mobiel, uitbreiding van het telefonie netwerk en koppeling met uw bedrijfsnetwerk. Tevens kunnen wij de huidige situatie beoordelen en je een alternatief bieden, uiteraard voor ieder bedrijf op maat.

 

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is:

No fields found, please go to settings & save/reset fields