Werken in de Cloud met Office 365

Het is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Kies voor Office 365 om te werken met de nieuwe Microsoft office apps. Verschillende opties zijn mogelijk, inclusief e-mail, kalender, office web apps en/of het hele Office pakket voor PC, Mac en Mobiel.

Gebruik de Office 365 omgeving als e-mail server, kalender server en nog veel meer.

Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

 

 

Het is Office zoals je het kent en vertrouwt

  • Maak verzorgde documenten, ontdek verbanden en geef heldere presentaties. Met Office 365 heb je altijd de nieuwste versies van de Office-toepassingen.
  • Inclusief Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote voor zowel pc als Mac, en Publisher en Access alleen voor pc.
  • Geïnstalleerd op je pc of Mac, geen internettoegang nodig voor het maken of bewerken van documenten.
  • Je krijgt toegang tot exclusieve functies die alleen beschikbaar zijn voor Office 365-abonnees.

Waarom Office 365

  • Microsoft Certified PartnerBespaar op kosten voor hard- en software
  • Flexibel: extra gebruikers of juist minder, pas het eenvoudig aan
  • Samenwerken kan overal en altijd, op pc, mac of mobiel
  • Mailbox met 50 GB opslagruimte, of meer bij Enterprise
  • 1 TB opslagruimte via OneDrive
  • Online vergaderen; chatberichten en videovergaderingen in HD met de Skype voor Bedrijven-app

Premium

Met Office 365 Premium werkt elke gebruiker niet alleen in de cloud zoals met Essentials. Maar heeft daarnaast altijd de laatste volledige desktop versie van Office 2016. Op (maximaal) 5 pc’s of Macs, 5 tablets (iPad, Android en Windows) en 5 telefoons. Dus tot wel 15 apparaten per gebruiker!

Beheer Toevoegen

Het is ook mogelijk om een bestaand Office 365 account te laten beheren door TechConnect. Klik op de knop toevoegen hieronder om ons aan het huidige Office 365 account toe te voegen. Wanneer dit is gebeurt neem je contact op met TechConnect.

Prijzen

Alle pakketten zijn prijzen per maand en exclusief btw! Abonnementen worden standaard afgesloten per jaar en zijn al verkrijgbaar vanaf 4,20 per gebruiker. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement per maand te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.