Werken in de Cloud met G Suite en Office 365 of gebruik een eigen email systeem met MailPlus server van Synology

Het is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Kies voor Office 365 om te werken met de nieuwe 2016-apps. Verschillende opties zijn mogelijk, inclusief e-mail, kalender, office web apps en/of het hele Office pakket voor PC, Mac en Mobiel.

Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

 

 

Het is Office zoals je het kent en vertrouwt

 • Maak verzorgde documenten, ontdek verbanden en geef heldere presentaties. Met Office 365 heb je altijd de nieuwste versies van de Office-toepassingen.
 • Inclusief Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote voor zowel pc als Mac, en Publisher en Access alleen voor pc.
 • Geïnstalleerd op je pc of Mac, geen internettoegang nodig voor het maken of bewerken van documenten.
 • Je krijgt toegang tot exclusieve functies die alleen beschikbaar zijn voor Office 365-abonnees.

Waarom Office 365

 • Microsoft Certified PartnerBespaar op kosten voor hard- en software
 • Flexibel: extra gebruikers of juist minder, pas het eenvoudig aan
 • Samenwerken kan overal en altijd, op pc, mac of mobiel
 • Mailbox met 50 GB opslagruimte, of meer bij Enterprise
 • 1 TB opslagruimte via OneDrive
 • Online vergaderen; chatberichten en videovergaderingen in HD met de Skype voor Bedrijven-app

Premium

Met Office 365 Premium werkt elke gebruiker niet alleen in de cloud zoals met Essentials. Maar heeft daarnaast altijd de laatste volledige desktop versie van Office 2016. Op (maximaal) 5 pc’s of Macs, 5 tablets (iPad, Android en Windows) en 5 telefoons. Dus tot wel 15 apparaten per gebruiker!

Beheer Toevoegen

Het is mogelijk om een bestaand Office 365 account te laten beheren door TechConnect. Klik op de knop toevoegen hieronder om dit aan het huidige Office 365 account toe te voegen. Wanneer dit is gebeurt neemt u daarna contact op met TechConnect.

Prijzen

Alle pakketten zijn prijzen per maand en exclusief BTW! Abonnementen worden standaard afgesloten per jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een abonnement per maand te betalen. Neem hiervoor contact met ons op. Het is ook mogelijk om Office 365 een maand te proberen. klik daarvoor hier.

G Suite voor bedrijven

Krijg Gmail, Google Documenten, Drive en Agenda voor bedrijven.

Alles wat u nodig heeft om optimaal te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos werkt op uw computer, telefoon en tablet.

Professionele e-mail zonder advertenties met een inbox met 30 GB opslagruimte en 24 uur per dag, zeven dagen per week ondersteuning. Compatibel met Microsoft Outlook en andere e-mail clients.

 • Zakelijke e-mail, gedeelde agenda’s en videovergaderingen waarmee uw team beter kan samenwerken, waar iedereen zich ook bevindt.
 • Maak, bewerk, bewaar en deel documenten, spreadsheets en presentaties vanuit uw browser en op verschillende apparaten.
 • Veilig, snel en gemakkelijk IT-beheer voor uw organisatie, gegevens en apparaten.

TechConnect kan de installatie, configuratie en het beheer van G Suite verzorgen voor het MKB.

Al het gemak dat Gmail biedt, speciaal voor uw bedrijf. Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen en maak gemakkelijk aliassen zoals [email protected] De betrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw e-mail. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd met toonaangevende beveiligingsmaatregelen, spambescherming en automatische back-ups.

G Suite is er al vanaf 4 euro per gebruiker per maand met ruim 30Gb aan opslag ruimte per gebruiker.

G Suite op Proef

U krijgt toegang tot zakelijke e-mail, videovergaderingen, online opslag en andere zakelijke tools. Start uw proefperiode van veertien dagen. U hoeft hiervoor geen betalingsgegevens in te voeren of software te downloaden.

Synology MailPlus Server

Soms zijn er situaties waar bedrijven een emailserver op lokatie willen hebben staan of simpelweg geen gebruik willen maken van Microsoft en Google diensten. Daarom bieden wij ook installatie en ondersteuning aan van de Synology MailPlus Server. Dit is een gratis add-on pakket voor Synology NAS eigenaren. De MailPlus server heeft een hoop mogelijkheden, waaronder:

 • Host verschillende e-maildomeinen in een enkele MailPlus Server om naar uw domeinen verzonden e-mailberichten te centraliseren en de instellingen van elk domein aan te passen.
 • Migreer externe e-mails naar MailPlus Server en hergebruik systeemconfiguraties van Microsoft Exchange voor snelle vervanging van een systeem.
 • Stel op één plaats regels in om ongewenste e-mails te weigeren en belangrijke berichten door te laten gaan.
 • Pas het gebruikers- en groepsbeleid aan volgens aanmeldmethode, dagelijks e-mailverkeer en aflevering van e-mails.
 • Maximaliseer de bereikbaarheid van de mailservice tijdens systeemupgrades en hardwarevervangingen door het mailsysteem in luttele seconden over te schakelen op de andere server.
 • Wijs subadministrators toe om het beheer van MailPlus Server te bevorderen en de werklast van IT-managers aanzienlijk te verlagen.
 • Web Interface en ondersteuning voor alle bestaande email clients waaronder Outlook, Thunderbird, Apple Mail etc
 • De eerste 5 gebruikers zijn gratis bij MailPlus

Voor meer informatie mbt MailPlus Server, neem contact met ons op!