Werken in de Cloud met Microsoft 365 of Google Workspace

Steeds meer diensten werken in de ‘cloud’. E-Mail, Kalender, Chat en andere toepassingen werken stabieler, sneller en staan verspreid over meerdere servers van Microsoft of Google en zijn zo altijd bereikbaar. Zonder gedoe en problemen met een lokale server. Daarom hebben we bij TechConnect een specialisme voor Cloud diensten van Microsoft 365 en Google Workspace.

365 van Microsoft

Het is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Kies voor Microsoft 365 om te werken met de nieuwe apps. Verschillende opties zijn mogelijk, inclusief e-mail, kalender, office web apps en/of het hele Office pakket voor PC, Mac en Mobiel.

Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

De gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

Waarom Microsoft 365

  • Bespaar op kosten voor hard- en software
  • Flexibel: extra gebruikers of juist minder, pas het eenvoudig aan
  • Samenwerken kan overal en altijd, op pc, mac of mobiel
  • Mailbox met 50 GB opslagruimte, of meer bij Enterprise
  • 1 TB opslagruimte via OneDrive
  • Online vergaderen; chatberichten en videovergaderingen in HD met Microsoft Teams

Beheer

Het is ook mogelijk om het abonnement bij Microsoft zelf af te sluiten en TechConnect toe te voegen als beheerder. Indien gewenst krijgt u van ons een email met informatie hierover.

Google Workspace voor bedrijven

Google Workspace is Google’s alternatief voor 365 van Microsoft. Het is een alles in 1 online office pakket met GMail, Google Documenten, Drive, Chat, Agenda en meer voor je eigen domein (jouwnaam.nl).

Alles wat je nodig hebt om optimaal te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos werkt op de computer, telefoon en tablet.

Professionele e-mail zonder advertenties met een inbox van minimaal 30 GB opslagruimte en 24 uur per dag, zeven dagen per week ondersteuning. Compatibel met Microsoft Outlook en andere e-mail clients.

  • Zakelijke e-mail, gedeelde agenda’s en videovergaderingen waarmee uw team beter kan samenwerken, waar iedereen zich ook bevindt.
  • Maak, bewerk, bewaar en deel documenten, spreadsheets en presentaties vanuit uw browser en op verschillende apparaten.
  • Veilig, snel en gemakkelijk IT-beheer voor uw organisatie, gegevens en apparaten.

Google Documenten

Gewend om te werken met Word? Dan maak je moeiteloos de overstap naar Google Documenten (Docs). Je zult snel ontdekken dat wanneer je samen met anderen tegelijk aan een document gaat werken alles een stuk sneller en eenvoudiger gaat. Je ziet real-time elkaars bewerkingen, wijzigingen worden automatisch bijgehouden en via een e-mail gecommuniceerd en iedereen heeft altijd de actuele versie op het scherm. Dat scheelt een heleboel gedoe en frustratie.

TechConnect is Google Cloud partner en kan de installatie, configuratie en het beheer van Google Workspace verzorgen voor jouw bedrijf.

Al het gemak dat Gmail biedt, speciaal voor je eigen bedrijf (ZZP en MKB). Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen en maak gemakkelijke aliassen zoals verkoop@jouwbedrijf.nl. De betrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor e-mail.

De bedrijfsgegevens worden beschermd met toonaangevende beveiligingsmaatregelen, spambescherming en automatische back-ups.

Google Workspace is er al vanaf 5 euro per gebruiker per maand met ruim 30Gb aan opslag (mail, drive, docs).

Meer Weten?

Wil je meer weten over Google Workspace? Of wil je met ons in contact komen over de implementatie en hoe dit kan werken binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, het kan al binnen 24 uur geregeld zijn.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: