Alta Labs

De revolutionaire netwerktechnologie van Alta Labs, opgericht in 2022, wordt aangedreven met eigen software- en hardwareontwerpen door ervaren professionals uit de branche. Alta Labs herdefinieert hoe zakelijke- en particuliere gebruikers verbinding maken met de wereld om hen heen. Alta ontwikkelt de nieuwe standaard in de markt, met ongekende betrouwbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid en hoge gebruiksvriendelijkheid.

Snelle aanpassingen zonder provisioning of reboots en een unieke ontwikkelmethode van nieuwe producten en diensten. Met oa ook Real-Time inzichten voor AP’s en Switches en alle verbonden apparaten.

WiFi Access Points 

Gebouwd op een innovatieve nieuwe dual-band, 6 stream, WiFi 6 netwerkplatform van Qualcomm, de AP6-Pro bevat 4096 QAM, een van de primaire kenmerken van WiFi 7, met een gecombineerde 6,3 Gbps WIFI-capaciteit.

Switches

8, 16 of 24 poort switch met POE(+) mogelijkheden, VLAN opties, Rate Limits, verschillende mount mogelijkheden en snelle configuratie.

De Alta Labs switches zijn zeer professioneel en gebruiksvriendelijk zodat eenvoudig een netwerk kan worden opgebouwd. De switches van Alta Labs zijn, net als de Access Points te beheren via de gratis beheeromgeving Alta Control. Alta Labs komt met scherp geprijsde switches met onder andere PoE+ ondersteuning. 

Content Filtering

Content Filtering beperkt de toegang tot ongepaste of niet-geautoriseerde websites, waardoor een veiligere en productievere browse-ervaring wordt gegarandeerd. Ook het blokkeren van bepaalde diensten wordt ondersteund zoals bijv; Social Media, Drank, 18+ Content, Gok websites etc.

Multi Paswoord authenticatie

Alta Labs heeft een Multi-Wachtwoord Authenticatie functie. Hiermee wordt het mogelijk dat er voor één SSID (WiFi naam) meerdere wachtwoorden gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van het ingevoerde wachtwoord, kan een VLAN toegekend worden of bepaalde regels uitgevoerd worden.

  Alta Labs AP6

  129.00 excl. btw

  Alta Labs AP6 Pro

  159.00 excl. btw

  Alta Labs AP6 Pro Outdoor

  179.00 excl. btw

  Alta Labs Switch 16 PoE

  289.00 excl. btw

  TechConnect installeert, configureert en beheert producten van Alta Labs. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

  Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: