UniFi Access

UniFi Access is een state-of-the-art toegangscontrole systeem aangedreven door PoE-technologie. Het ondersteunt conventionele elektrische sloten, magnetische sloten en accessoires voor 12V-toegang zoals bewegingssensoren, drukknoppen en alarmen. 

Het wordt gehost op UniFi-consoles voor commercieel gebruik, woningen met meerdere woningen en zakelijk gebruik. Het is compatibel met UniFi Access web- en mobiele apps (iOS en Android) en vereenvoudigt het beheer op afstand van gebruikers, bezoekers, deurwachters, verlofschema’s en toegangsbeleid.

Het slaat alle gegevens lokaal op en vermindert de risico’s op gegevenslekken. Dit zorgt ervoor dat gevoelige informatie binnen de gecontroleerde omgeving van de organisatie blijft, wat zorgt voor verbeterde gegevensbeveiliging en naleving van de privacyregelgeving.

Hardware

UniFi Access is een extra app die op UniFi Consoles (zoals Dream Machine SE, Pro en Max) maar ook op de UniFi NVR (Video recorders) geinstalleerd kan worden.

De drie Ethernet PoE-aangedreven lezer interfaces van de hubs bieden een handige manier om een UniFi bewakingscamera toe te voegen voor extra beveiliging. De naadloos geintegreerde UniFi Access oplossing wordt beheerd met UniFi Access Controller-software. Beheer eenvoudig gebruikers, bezoekers, planningen en toegangsbeleid met de intuitieve browser interface. 

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is:

No fields found, please go to settings & save/reset fields