Webdesign

Het ontwerpen en onderhouden van een website kan een grote bezigheid zijn voor ieder bedrijf. Bij TechConnect weten we dit maar al te goed en bieden we daarom een aantal interessante opties en mogelijkheden voor iedereen.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met webhosting en webdesign en weten ondertussen goed hoe je een project het beste kunt aanpakken. Niet iedere site wordt op dezelfde manier gemaakt, er is een enorme diversiteit aan websites. Zo zijn er complexe sites waarvoor je eerst een gedegen Functioneel ontwerp nodig hebt en zo zijn er eenvoudigere websites waarvan je al vrij snel exact weet wat er gemaakt moet worden. Maar uiteindelijk komt het allemaal neer op projectdefinitie, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie.

Elk van de stappen binnen deze aanpak is ook los van elkaar door TechConnect uit te voeren. Zo kunnen wij enkel het ontwerp gedeelte oppakken of juist alleen de ontwikkeling van pagina’s die door een derde partij ontworpen zijn.

Het Project

Succesvol webdesign begint met luisteren. Daarom is een gesprek altijd de eerste stap naar een goede website. Om webdesign te laten slagen, dienen wij precies te weten waar de website voor nodig is. We combineren onze ervaring in webdesign graag met de bedrijfsstrategie, zodat we effectief kunnen bepalen welke stappen we moeten nemen om een goed resultaat te bereiken.

Ons designproces begint met het ontwerpen van één pagina. Deze leggen we voor aan jou als opdrachtgever. Tevreden? Mooi, dan zetten we de koers voort. Moet er nog wat aangescherpt worden? Geen probleem, overleggen totdat er een doeltreffend ontwerp ligt voor jouw onderneming. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten en maken wij je verwachtingen waar.

Een website is niet statisch. Een website leeft. Om er optimaal resultaat uit te halen, moet er gezocht blijven worden naar verbeteringen. En met het CMS systeem dat wij gebruiken (WordPress), kun je altijd eenvoudig zelf je pagina’s bijhouden en bewerken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Webdesign Pakketten:

Bij TechConnect werken we met een aantal standaard pakketten; Zo kies je eenvoudig voor standaard of op maat.

*. Alle bedragen zijn exclusief btw

Webdesign voor iedereen

Ben je klaar voor een nieuwe website die professioneel wordt ingericht?
Wij staan altijd open voor een gesprek met uitleg en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: