Synology NAS systemen

synologyNaast netwerk apparatuur zoals Routers, switches en WiFi punten hebben we ook verschillende oplossingen voor opslag van data. Hiervoor werken we samen met Synology, een van de meest veelzijdige merken wereldwijd in de Netwerk opslag markt. Synology heeft verschillende producten en mogelijkheden, waaronder de Diskstation en Rackstation serie (NAS).

Opslaan van data

Opslag van data kan tegenwoordig in de ‘cloud’ (via het internet), maar natuurlijk ook lokaal op een netwerk schijf. Dit noemen we een NAS (Network Attached Storage). De data blijft lokaal op het eigen netwerk, is uitbreidbaar en kan natuurlijk ook gewoon van buitenaf benaderd worden door de apps voor iPhone, iPad en Android.

Voordelen

Grootste voordeel tov andere merken is dat de Interface eenvoudig werkt voor vrijwel iedereen. Doormiddel van ‘packages’ kunnen er eenvoudig extra functies worden toegevoegd aan de Synology NAS, zoals: Mailserver, Camera server, Webserver, Plex Media Server, DNS server, Download server, file server en nog veel meer.

De gebruikersinterface is mooi en functioneel tegelijkertijd, het ziet eruit als een volledige besturingssysteem en bijna alles is mogelijk via de web interface. Voorbeeld daarvan hieronder:

Synology DSM6

Synology NAS systemen zijn al verkrijgbaar vanaf 299,- euro ex btw.

Synology C2 cloud backup

Sinds kort is er dan ook nog de Synology C2 Cloud Backup oplossing. Handig om bestanden van de NAS automatisch naar de Cloud zonder lokale backup. Mocht er iets gebeuren met de data dan is deze ten alle tijden terug te halen zonder lokale USB schijven of wat dan ook. Hier zit tevens ook versioning bij, daarmee kan men aangepaste bestanden ten alle tijden terughalen vanuit de C2 backup.

De Synology C2 Backup is via de Synology NAS in te stellen en kosten zijn zeer laag, vanaf 10 euro per jaar voor 100Gb aan opslag.

Meer informatie hierover via: https://c2.synology.com/en-us

MailPlus Server

Met de MailPlus suite kan je bedrijf een veilige, betrouwbare en private mailserver opstellen met een webgebaseerde client voor het beheren van e-mails en het verhogen van de productiviteit. MailPlus is een intuïtieve en krachtige webmailclient voor het organiseren van e-mails, controleren van adresboeken van bedrijven en het delen van mailboxen met werkpartners.

MailPlus is naadloos geïntegreerd met Synology Chat en Synology Calendar, waardoor dit een hub wordt voor taakcommunicaties en planning. Met de invoegtoepassingen Chat en Calendar kun je projectdiscussies opvolgen en e-mails toevoegen aan uw to-dolijst vanuit MailPlus.

MailPlus Server maakt van je Synology NAS een betrouwbare en intuïtieve mailserver, waardoor serverbeheer snel, intuïtief en zonder problemen verloopt.

Robuuste veiligheidsmechanismen

MailPlus Server heeft uitgebreide veiligheidsfuncties om zich te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen.

Bedreigingscontrole

Verzorgt bedreidingsstatistieken van inkomende en uitgaande e-mail, evenals duidelijke grafieken voor een snel overzicht.

Anti-spam en spamrapport

Detecteer spam met de hoge prestaties-engine Rspamd op uitstekende snelheid en leer van gemelde spamberichten voor een nog preciezere spamdetectie.

Anti-malware & Post-Audit

Krijg sterke bescherming tegen malware met Google Safe Browsing en confirme antivirusengines en plaats verdachte e-mails in quarantaine voor beoordeling.

Geavanceerde SMTP-beveiliging

Beheer SMTP-clientverbindingen als bescherming tegen overbelastingsaanvallen en beperk uitgaande e-mails om te voorkomen dat gebruikers verdacht worden van spam.

De Synology MailPlus-licenties zijn ontworpen om actieve e-mail acounts aan Synology MailPlus toe te voegen. Standaard is een Synology NAS met MailPlus voorzien van 5 licenties en extra licenties kunnen worden aangekocht, naargelang de bedrijfsbehoeften.

Neem Contact op

Voor meer informatie, mogelijkheden en dergelijken…. neem vandaag nog contact met ons op!