Ubiquiti Unifi

TechConnect levert, installeert en beheert WiFi punten, routers en switches van Ubiquiti. De UniFi Access Points, Routers en switches zijn los verkrijgbaar in verschillende versies. De WiFi punten worden gevoed door stroom via het netwerk (POE), deze adapter zit in de doos en word er dus standaard bijgeleverd. Verder is er de mogelijkheid om een apart gescheiden Gasten wifi netwerk aan te maken en nog veel meer.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Wifi punten, Routers en switches, de specificaties en de verkoop prijzen.

 

*. Prijzen zijn exclusief btw en zonder installatie!

De Unifi Controller software is snel en kan meerdere locaties per klant voorzien van een duidelijk overzicht van alle Unifi producten. Instellingen, monitoring en hoge uptime garantie is onderdeel van de Unifi service.

Unifi Remote GUI

UniFi App downloaden

 

Het UniFi Abonnement

Als extra dienst bieden wij de mogelijkheid om de WiFi punten te verbinden, in de gaten te houden (bij storing) en te updaten met onze UniFi Controllers, tevens kun je hier als klant zelf ook een login voor krijgen om opties aan te passen. Zodra er iets niet bereikbaar is of niet goed werkt worden wij automatisch ingelicht en kunnen wij tot actie overgaan om het probleem te verhelpen.

Tevens worden alle Wifi punten automatisch van de nieuwste software versie voorzien en krijg je een extra service met nog meer opties vanuit TechConnect en dat al voor 5,00 euro per maand of als onderdeel van het ICT Service Contract! Neem contact op voor meer informatie hierover.

Meer Informatie