UniFi Connect

UniFi Connect is een modern Enterprise of Things-platform dat bestaat uit professionele audio/visuele (A/V) producten, displays en oplaadstations voor elektrische voertuigen. Met de schaalbare beheermogelijkheden van UniFi Connect is het eenvoudig om alles te beheren, van een enkel Connect Display met een interactieve digital signage-applicatie tot de verlichting van een hele campus, EV-opladen en dynamische displays.

Belangrijkste kenmerken

    • Apparaatbeheer op schaal: Beheer moeiteloos implementaties met UniFi Connect, dat uitgebreide monitoring en configuratie van apparaten mogelijk maakt.
    • Automatisering: Configureer apparaten volgens een schema met de intuïtieve automatiseringsfunctie van UniFi Connect om de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. 
    • Contentcreatie: Gebruik Layouts, onze gebruiksvriendelijke tool voor het maken van content, om boeiende en op maat gemaakte content te creëren die is afgestemd op de organisatie.

Hardware

De UniFi Connect-applicatie is het gecentraliseerde beheerplatform voor de UniFi Connect-implementatie. Het werkt op compatibele UniFi-consoles, zoals de Dream Machine-serie en de CloudKey+. UniFi Connect-apparaten moeten voor beheer worden overgenomen in de UniFi Connect-applicatie van de console. Eenmaal ingesteld, is de applicatie lokaal of via de Site Manager toegankelijk.

UniFi Connect Display 21

665.00 excl. btw

UniFi Display Cast

195.00 excl. btw
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is:

No fields found, please go to settings & save/reset fields