Sonos is een platform aan producten die ervoor zorgen dat je overal in huis en in je bedrijf kunt luisteren naar muziek. Van speakers in allerlei formaten t/m versterkers en complete surround oplossingen het is allemaal mogelijk.

De producten van Sonos zijn eenvoudig in te stellen via de Sonos app voor iOS, Android, Windows en Mac en zijn vrijwel allemaal compatibel met Airplay 2 en werken bovendien met tal van diensten.

Beheer je systeem probleemloos vanuit elke kamer. Zoek muziek, radiozenders, podcasts en audioboeken, pas het volume aan, groepeer speakers om synchroon af te spelen, stel alarmen in en meer.

Geniet van alles met één systeem. Voeg streamingservices toe aan de app om een rustgevende Spotify-playlist af te spelen voordat je naar bed gaat, of verander de stemming voor het weekend met een nieuw album op Apple Music. Sluit je home cinema-producten aan op je tv om elk detail te horen als je gemiste afleveringen van series bekijkt of opnieuw geniet van klassiekers.

Verbind twee of meer speakers met elkaar zodat ze synchroon afspelen. Zet de speakers in je slaapkamer en je keuken in een groep zodat je ochtendplaylist al te horen is wanneer je je ontbijt klaarmaakt, of sluit de rest van je systeem aan op je home cinema zodat iedereen van die fantastische wedstrijd kan genieten, zelfs in een andere kamer.

Creëer het sound system dat jij wilt door eenvoudig speakers via wifi te verbinden en breid het uit wanneer je wilt.

TechConnect is officieel authorised Sonos Installer. Wij installeren producten van Sonos op aanvraag.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: