Netatmo Home Coach

Je wilt toch ook een zo gezond mogelijk huis voor de hele familie en de omgeving? De Netatmo Healthy Home Coach laat je zien hoe. Of het nu gaat om het ideale geluidsniveau voor een goede nachtrust of de juiste luchtvochtigheid voor een kind met astma, de Healthy Home Coach meet wat belangrijk is, licht potentiële problemen uit en vertelt je hoe je deze kunt oplossen.

4 nauwkeurige sensoren:

  • Vochtigheid – Voorkom dat je huis te vochtig wordt.
  • Luchtkwaliteit – Leer hoe je de binnenluchtvervuiling kunt verminderen.
  • Geluid – Controleer het geluidsniveau voor een goede nachtrust.
  • Temperatuur – Zorg ervoor dat de temperatuur goed voor je is, dag en nacht.

Droge lucht kan jeuk veroorzaken. Door vochtige lucht kunnen er schimmels groeien. En vochtniveaus kunnen een enorme rol spelen bij het aanpakken van astma en allergieën. Vind de balans die het beste werkt voor elke kamer van je huis.

Een slecht geventileerde kamer leidt tot hoge luchtvervuiling binnenshuis. Het verlaagt ook sterk het concentratievermogen, wat belangrijk is als je tieners hun huiswerk doen of studeren voor examens.

Krijg je bezoek? Zorg ervoor dat je de best mogelijke luchtkwaliteit hebt en krijg een waarschuwing wanneer het uit de hand begint te lopen, en zet dan bijv even een raam open.

Met een tikje op de bovenkant, gaat de Healthy Home Coach aan en geeft je onmiddellijk inzicht in de gezondheid van het huis. Installeer de app voor iPhone, iPad en Android en krijg meteen inzicht in de kwaliteit van het huis, waar je ook bent!

Verder werkt de Home Coach samen met Apple Homekit en Homey voor integratie met het hele domotica systeem in huis.

Meer informatie? Neem contact met ons op, of bestel er meteen eentje via de links hier rechts in beeld.