Netatmo Home Coach

Je wilt toch ook een zo gezond mogelijk huis voor de hele familie en de omgeving? De Netatmo Healthy Home Coach laat je zien hoe. Of het nu gaat om het ideale geluidsniveau voor een goede nachtrust of de juiste luchtvochtigheid voor een kind met astma, de Healthy Home Coach meet wat belangrijk is, licht potentiële problemen uit en vertelt je hoe je deze kunt oplossen.

4 nauwkeurige sensoren:

 • Vochtigheid – Voorkom dat je huis te vochtig wordt.
 • Luchtkwaliteit – Leer hoe je de binnenluchtvervuiling kunt verminderen.
 • Geluid – Controleer het geluidsniveau voor een goede nachtrust.
 • Temperatuur – Zorg ervoor dat de temperatuur goed voor je is, dag en nacht.

Droge lucht kan jeuk veroorzaken. Door vochtige lucht kunnen er schimmels groeien. En vochtniveaus kunnen een enorme rol spelen bij het aanpakken van astma en allergieën. Vind de balans die het beste werkt voor elke kamer van je huis.

Een slecht geventileerde kamer leidt tot hoge luchtvervuiling binnenshuis. Het verlaagt ook sterk het concentratievermogen, wat belangrijk is als je tieners hun huiswerk doen of studeren voor examens.

Krijg je bezoek? Zorg ervoor dat je de best mogelijke luchtkwaliteit hebt en krijg een waarschuwing wanneer het uit de hand begint te lopen, en zet dan bijv even een raam open.

Met een tikje op de bovenkant, gaat de Healthy Home Coach aan en geeft je onmiddellijk inzicht in de gezondheid van het huis. Installeer de app voor iPhone, iPad en Android en krijg meteen inzicht in de kwaliteit van het huis, waar je ook bent!

Verder werkt de Home Coach samen met Apple Homekit en Homey voor integratie met het hele domotica systeem in huis.

Netatmo Slimme Rookmelder

De Netatmo Slimme Rookmelder is een foto-elektrische (optische) rooksensor die uw huis veiliger maakt. Wanneer brand uitbreekt en de melder uit staat, verstuurt de Netatmo Slimme Rookmelder in realtime waarschuwingen naar uw smartphone. Zo kunt u maatregelen nemen, zelfs als u niet thuis bent.

 • Realtime waarschuwingen op uw smartphone
  Niet thuis? Hoe luid een 85 dB rookmelder ook is, als u niet thuis bent zult u hem niet horen. De Netatmo Slimme Rookmelder maakt korte metten met dit probleem van klassieke rookmelders, door direct een waarschuwing naar uw smartphone en die van uw gezin te sturen zodra rook wordt gedetecteerd.
 • Eenvoudig te installeren
  Geen bedrading nodig. Installeer de draadloze Slimme Rookmelder gewoon aan het plafond, download de app en u bent klaar om uw huis tegen brand te beschermen. Eenvoudig.
 • Automatische zelfcontrole
  Moet u af en toe controleren of uw rookmelder nog goed werkt? De Slimme Rookmelder houdt zijn eigen batterij, rooksensor en Wi-Fi-verbinding constant in de gaten. Bij problemen met één van deze drie elementen, stuurt hij onmiddellijk een waarschuwing naar uw smartphone.

Met Homekit ondersteuning.

Netatmo Presence Buitencamera

Word meteen gewaarschuwd wanneer een persoon of auto het eigendom betreedt en kijk ’s nachts discreet met het infrarood nachtzicht van de camera of zet de schijnwerper van de camera aan.

De slimme schijnwerper verlicht het pad ’s nachts en schrikt ook ongewenste bezoekers af.

De Slimme Buitencamera is speciaal ontworpen voor het gebruik buitenshuis en is bestendig tegen verschillende elementen: regen, sneeuw, vocht, stof en vuil, dankzij de HZO-technologie, een innovatieve dunne coatingoplossing.

– Lokale video-opslag op de bijgeleverde micro Sd-kaart.
– Kier ervoor om de video’s automatisch op te slaan in een persoonlijke Dropbox-cloud.
– Of kies er voor een automatische back-up van de video’s te maken op uw persoonlijke FTP-server.

Presence werkt met Apple Homekit en Homey.

Netatmo Slimme Deurbel

Met de slimme deurbel is het mogelijk om te zien wie er voor de deur staat, ook wanneer men niet thuis is. De Netatmo slimme deurbel geeft ook een notificatie als er iemand rond het huis loopt of hangt en het is de eerste deurbel die werkt met Apple Homekit en bedient en bekeken kan worden via de Apple Home (Thuis) app en Siri.

Beveilig het huis met de Slimme Video Deurbel van Netatmo. Via personendetectie word je in realtime gewaarschuwd via de smartphone als er zich iemand bij de voordeur bevinden. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je zelfs ongewenste bezoekers afschrikken.

De Slimme Video Deurbel is eenvoudig te installeren op de plaats van de bestaande bedrade deurbel en wordt met het wifi-netwerk verbonden. Voor de Slimme Video Deurbel is aanwezigheid van een bedrade deurbel (beldrukker en gong) vereist. Hij kan worden aangesloten op 8-24V of 230V.

Alle data wordt lokaal opgeslagen. Alle functionaliteiten van de Deurbel zijn gratis beschikbaar, inclusief de opslag van de video’s. Er kan een SD kaart worden gebruikt of kies ervoor om de video’s automatisch in een Dropbox-cloud of FTP-server op te slaan.

De Full HD 1080p camera heeft een optimale videokwaliteit en de HDR-functie zorgt ervoor dat plotselinge veranderingen in de verlichting worden gedempt, om ervoor te zorgen dat je duidelijk kunt zien wat er buiten gebeurt. De Deurbel is uitstekend bestand tegen weersinvloeden (regen, sneeuw, vocht, stof en vervuiling) dankzij de HZO-technologie, een innovatieve nanocoating. Dag en nacht bescherming dankzij infrarood nachtzicht, zodat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs bij totale duisternis.

Meer informatie? Neem contact met ons op.