WiFi Netwerken

Overal bereikbaar zijn, voor personeel, gasten en klanten, dat is waar het om draait in deze tijd. Daarom hebben wij een expertise in aanleg en verbetering van WiFi en Computer netwerken. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, op de zaak, camping, of een festival terrein. Een oplossing op maat of een second opinion, het is allemaal mogelijk bij TechConnect.

Wij werken met producten van Cisco en Ubiquiti voor stabiele WiFi voor nu en later.

unifigatewayTechConnect heeft professionele WiFi en netwerk apparatuur van de bekende merken: Cisco en Ubiquiti. Hiermee garanderen wij een snel en veilig WiFi netwerk voor thuis en zakelijk gebruik. Heeft u de behoefte om een super snel WiFi 802.11ac (WiFi AC) netwerk te realiseren voor hoge doorvoersnelheden of om HD te streamen? Of simpelweg een stabiel en veilig internet? Dan hebben wij WiFi AC oplossingen, van beide merken.

Gebruik geen wifi-range extender

Een range extender, ook wel bekend als repeater, is een populair apparaat omdat het in verhouding tot andere wifi-punten erg goedkoop is. Zo’n range extender ‘luistert’ naar de signalen om zich heen en stuurt die versterkt weer uit.

Helaas: in de praktijk halveren range extenders de wifi-snelheid juist, omdat ze niet tegelijk kunnen luisteren en zenden. Een Extra wifi-punt via een internetkabel of via het stopcontact kan dit wel. Een range extender moet ook altijd op een plek worden geplaatst waar het signaal nog goed is. Daarom is dit apparaat eigenlijk geen echte oplossing en raden we het ook niet aan.

Gasten netwerk

Kostenloos WiFi aanbieden is een waardevolle service voor uw bedrijf. De generatie van nu kiest een locatie met WiFi.  WiFi biedt een meerwaarde voor uw bezoekers, meer connecties, likes en gratis reclame voor u!

ubnt2

Optioneel: Social Login voor klanten/gasten

Met Facebook Wi-Fi voor UniFi hebben klanten de mogelijkheid om in te checken bij deelnemende bedrijven op Facebook voor gratis toegang tot Wi-Fi. Het UniFi systeem word (naast het huidige WiFi netwerk) een Wi-Fi-hotspot die je in verbinding zet met je klanten als ze je bedrijf bezoeken en je bezoekers op je Facebook-pagina komen. Met slechts één klik kunnen je klanten in-checken bij de locatie die is gekoppeld aan je Facebook-pagina en krijgen ze internettoegang. Je kunt aanbiedingen en aankondigingen delen met klanten op je pagina.

Vanaf heden is het dus ook mogelijk om dit te installeren voor klanten die al gebruik maken van onze UniFi WiFi punten. Dit is binnen een uur geinstalleerd en klaar voor gebruik!

Cisco: Single Point Setup

Met Cisco SMB Access points (WAP series) is het mogelijk om een single point setup te gebruiken. Geen extra controllers nodig of extra hardware, de wifi punten werken automatisch samen en synchroniseren data en instellingen naar elkaar. Een van de punten word automatisch de ‘master’.

Mogelijkheden

  • Mogelijke snelheden tot 2.5Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC HD. Dual Band mogelijk met 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.
  • Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware.
  • Tot 20 WiFi Punten per lokatie!
  • Meerdere WiFi netwerken kunnen worden ingesteld per WiFi punt (Gasten, Personeel, etc)
  • Met UniFi WiFi is een abonnement mogelijk voor monitoring, configuratie en updates
  • Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het weg vallen van een verbinding of vervelende reboots.
  • Ook in combinatie met netwerk firewalls, routers en switches

Unifi: Monitoring van de WiFi punten

Met de installatie van UniFi WiFi door TechConnect, kunnen wij de WiFi punten 24 uur per dag in de gaten houden, in combinatie met een simpel UniFi WiFi abonnement. Ook worden de WiFi punten dan automatisch up to date gehouden met de nieuwste software versies en krijgt u een e-mail bij een eventuele storing!

Verder is het mogelijk om ten alle tijden rapportages en configuratie te wijzigen via de handige UniFi App, voor iOS en Android. Deze extra service is gratis beschikbaar voor klanten die gebruiken maken van ons UniFi Pro abonnement of hoger.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat.
Goed WiFi hoeft niet duur te zijn, installatie is meestal mogelijk binnen een uur en kan altijd uitgebreid worden.

Neem contact met ons op