WiFi Netwerken

Overal bereikbaar zijn, voor personeel, gasten en klanten, dat is waar het om draait. Daarom hebben wij een expertise in aanleg en verbetering van WiFi. Van een klein kantoor t/m een groter bedrijf. Bij ons het mogelijk, er is een oplossing voor iedereen.

Wij werken met producten van Cisco en Ubiquiti voor stabiele WiFi voor nu en later.

unifigatewayTechConnect heeft professionele WiFi apparatuur van bekende merken: Cisco en Ubiquiti. Hiermee garanderen wij een snel en veilig WiFi netwerk voor thuis en zakelijk gebruik. Heeft u de behoefte om een super snel WiFi 802.11ac (WiFi AC) netwerk te realiseren voor hoge doorvoersnelheden of om HD te streamen? Dan hebben wij WiFi AC oplossingen, van beide merken.

Gebruik geen wifi-range extender

Een range extender, ook wel bekend als repeater, is een populair apparaat omdat het in verhouding tot andere wifi-punten erg goedkoop is. Zo’n range extender ‘luistert’ naar de signalen om zich heen en stuurt die versterkt weer uit.

Helaas: in de praktijk halveren range extenders de wifi-snelheid juist, omdat ze niet tegelijk kunnen luisteren en zenden. Een Extra wifi-punt via een internetkabel of via het stopcontact kan dit wel. Een range extender moet ook altijd op een plek worden geplaatst waar het signaal nog goed is. Daarom is dit apparaat eigenlijk geen echte oplossing en raden we het ook niet aan.

Gasten netwerk

Kostenloos WiFi aanbieden is een waardevolle service voor uw bedrijf. De generatie van nu kiest een locatie met WiFi.  WiFi biedt een meerwaarde voor uw bezoekers, meer connecties, likes en gratis reclame voor u!

ubnt2

Cisco: Single Point Setup

Met Cisco SMB Access points (WAP series) is het mogelijk om een single point setup te gebruiken. Geen extra controllers nodig of extra hardware, de wifi punten werken automatisch samen en synchroniseren data en instellingen naar elkaar. Een van de punten word automatisch de ‘master’.

Mogelijkheden

 

  • Mogelijke snelheden tot 1.9Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC. Dual Band mogelijk met 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.
  • Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware. Mogelijkheid tot RF Canceling voor nog beter bereik.
  • Tot 20 WiFi Punten per lokatie!
  • Meerdere WiFi netwerken kunnen worden ingesteld per WiFi punt
  • Met UniFi WiFi is een abonnement mogelijk voor monitoring, configuratie en updates
  • Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het weg vallen van een verbinding of vervelende reboots.

Unifi: Monitoring van de WiFi punten

Met de installatie van UniFi WiFi door TechConnect, kunnen wij de WiFi punten 24 uur per dag in de gaten houden, met een simpel abonnement. Ook worden de WiFi punten dan automatisch up to date gehouden met de nieuwste software versies en krijgt u een e-mail bij een eventuele storing!

Indien er geen mogelijkheid is voor het trekken van netwerkkabels of u wilt gewoon simpelweg een goedkoop extra wifi punt bieden wij sinds kort ook de WiFi via stopcontact oplossingen aan. Voor meer informatie hierover klik hier.