Zoals we allemaal inmiddels weten is de F1 niet meer gratis via Ziggo Sport te kijken vanaf 2022. Omdat de rechten naar Viaplay zijn gegaan (een partij uit Stockholm), gaan we vanaf dit jaar moeten kiezen om op een andere manier naar de F1 wedstrijden te kunnen kijken.

Inmiddels hebben zowel Ziggo als KPN laten weten dat je ook via hun pakketten af kunt gaan sluiten om een abonnement op Viaplay te pakken. Bij Ziggo en KPN krijg je de 1e paar maanden met korting (en nieuwe KPN klanten krijgen het zelfs gratis), maar daarna betaal je ook bij hun 13,99 per maand om Viaplay te kunnen bekijken. Daar zitten dan wel ook films en series en andere content tussen, maar wij vinden het best prijzig.

Via beide providers loopt dat abonnement dan wel, maar je sluit indirect alsnog gewoon een Viaplay abonnement af.

Viaplay Direct

Dat kun je vanaf 1 maart ook rechtstreeks doen bij Viaplay zelf, daar heb je dan geen provider voor nodig. Plus bij Viaplay is nu het eerste jaar voor 99,- dat is goedkoper dan via andere manieren. Je kunt bij Viaplay met 2 apparaten tegelijk kijken met 1 account. Je installeert straks de Viaplay app op je favoriete device en kijken maar!

Een andere manier

Een andere manier is om een abonnement af te sluiten bij F1 zelf. Met het F1TV Pro abonnement kun je alle wedstrijden, onboard camera’s, F2, F3 en Porsche cup en alle herhalingen kijken (ook met NL commentaar) via de F1TV app op je SmartTV, computer, tablet of telefoon.

Dit abonnement van F1TV zelf kost 64,99 per jaar. Of 7,99 per maand.
Let wel, bij een F1TV abonnement kun je met maximaal 6 apparaten tegelijk kijken, maar op 1 apparaat de live uitzendingen.

Meer informatie vindt je hier.