Energiemeters

Voor het meten van Energie (Stroom) en Gas zijn er veel apparaatjes op de markt verkrijgbaar. Van losse kastjes die moeten worden gekoppeld met allerlei software of meet apparatuur van derden t/m zelf in elkaar geknutselde oplossingen met bijvoorbeeld een Raspberry Pi, alles is mogelijk.

 

Homewizard P1 Meter

Hoeveel gas gebruik jij bij het douchen? Wat is het sluipverbruik van jouw apparaten ’s nachts? Met de HomeWizard P1 meter krijg je direct gedetailleerd inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gas.

De P1 meter klik je in de P1 poort van je slimme meter en ziet het stroomverbruik, teruglevering en gas van jouw woning. De P1 meter werkt met alle slimme meters, bij moderne meters zelfs zonder stroom adapter! Klik, verbind met wifi en klaar.

De P1 meter ziet via de slimme meter ook het gasverbruik van je huis. Zo zie je precies hoeveel gas jij gebruikt tijdens het douchen.

Zie live je verbruik

Weet direct wat een apparaat gebruikt zodra je deze aan zet.

Word je eigen energie expert

Vergelijk dagen, weken en maanden in overzichtelijke grafieken

Houd de kosten in de gaten

Vul de tarieven van je energieleverancier in en volg je uitgaves.


Specificaties van de Homewizard P1 meter

  • Eenvoudige installatie zonder gereedschap.
  • Werkt via WiFi
  • Geschikt voor alle P1 meters in Nederland.
  • De Homewizard P1 doet de informatieverwerking automatisch en zelfstandig. Het is niet nodig om data handmatig uit te lezen of te uploaden.
  • De informatie kan op vele digitale apparaten zichtbaar worden gemaakt en gekoppeld worden met Domotica systemen van oa Homey en anderen maar kan ook via de eigen app worden gebruikt (Homewizard Energy).
  • Er is ook een Watermeter beschikbaar die je precies verteld hoeveel water er verbruikt is.
Energiemeters - TechConnect
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: