De TechConnect Netwerk Combinatie

Voor veel kleinere bedrijven is het lastig om te bepalen hoe men een super stabiel en veilig netwerk kan maken, zonder teveel onderhoud en voor niet al te veel geld. Daarom hebben we deze pagina opgesteld om een product combinatie te laten zien van producten waar wij volledig achter staan en waar we van weten dat ze gewoon goed, stabiel en snel werken, maar vooral ook veilig.

Hieronder vind je een overzicht van Routers en WiFi Punten voor zakelijk gebruik (tot 200 gebruikers) of voor thuis:

Routers

Voor het beveiligen, beheren en ‘routeren’ van het interne netwerk, het uitdelen van IP adressen en verbinding met Internet maken we gebruik van een aantal routers voor het MKB van Ubiquiti.

 • De UDM (UniFi Dream Machine) is ideaal voor iedereen, 4 LAN poorten (voor computers en/of switches in het netwerk en een WAN poort voor internet), de mogelijkheid voor apart gescheiden gasten en VOIP netwerken, VPN verbindingen voor toegang op afstand en nog veel meer. Daarnaast heeft de UDM een ingebouwde UniFi Controller en WiFi. Verder is er de mogelijkheid om malware en verkeerde websites te blokkeren dmv Content filtering. Stabiliteit en veiligheid staan voorop. De UDM krijgt meerdere malen per jaar een update. Het is een totaal oplossing voor klein bedrijf of thuis.
  Kosten vanaf 289,- euro ex btw.

 

 • De Unifi USG (en PRO) router is een router die 1 WAN en 1 LAN poort heeft, maar volledig op afstand kan worden bedient en daarnaast ook te configureren is via onze Unifi omgeving. De router is geschikt voor Coax en Glasvezel netwerken, maar heeft wel een switch nodig om LAN apparaten aan te sluiten. Updates (ca 4x per jaar) kunnen automatisch via Unifi controller abonnement geregeld worden. De Pro versie is sneller, heeft meer geheugen en is bedoelt voor een netwerk waar meer dan 25 apparaten aanwezig zijn. Plus deze heeft 2 WAN poorten. Deze dienen altijd in combinatie met een UniFi Controller of abonnement gebruikt te worden.
  Kosten vanaf 119,- euro ex btw.

WiFi Punten

Naast de Routers maken wij gebruik van WiFi punten die we los plaatsen. Een alles in 1 apparaat is leuk, maar heeft vaak niet dezelfde kwaliteit en mogelijkheden als een Router en WiFi punt dat los van elkaar staat. Het voordeel hiervan is natuurlijk ook dat we WiFi kunnen plaatsen waar men maar wilt. We zijn niet afhankelijk van de rest van de internet verbinding en kunnen het draadloze signaal altijd uitbreiden.

 • De UniFi PRO WiFi punten zijn ideaal voor bedrijven, maar ook voor thuis. Het verschil zit em in een aantal dingen waaronder Dual LAN aansluiting (in en uit), voeding kan ook lopen via een normale POE switch en het apparaat is geschikt om buiten onder een afdak te hangen (niet in de volle regen!). Daarnaast heeft de PRO een snellere maximale data overdracht van maximaal 1.3Gb/s en is geschikt tot circa 50 apparaten. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 129,- euro ex btw.

 • De UniFi NanoHD is ideaal voor bedrijven, maar ook voor thuis. Met een super snelle doorvoer van data, multi mimo is de NanoHD het kleine broertje van de AC HD. Voeding werkt via een normale POE switch en het apparaat is geschikt om buiten onder een afdak te hangen (niet in de volle regen!). Daarnaast heeft de NanoHD een snellere maximale data overdracht van maximaal 1.6Gb/s en is geschikt tot circa 100 apparaten. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 159,- euro ex btw.
 • De UniFi AC HD WiFi punten zijn net als de PRO ideaal voor bedrijven of grotere omgevingen. Het verschil zit in een aantal dingen waaronder de Dual LAN aansluiting (LAG), het apparaat is geschikt om buiten onder een afdak te hangen (niet in de volle regen!). Daarnaast heeft de AC HD een snellere maximale data overdracht van maximaal 2.5Gb/s. Dit WiFi punt is gemaakt tot 500 apparaten. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 289,- euro ex btw.

Contact

Interesse, nieuwsgierig of wil je gewoon meer weten wat er verder nog mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact met ons op via e-mail of telefoon. Alles is mogelijk en wij staan altijd open voor alle vragen.