De TechConnect Netwerk Combinatie

Voor veel kleinere bedrijven is het lastig om te bepalen hoe men een super stabiel en veilig netwerk kan maken, zonder teveel onderhoud en voor niet al te veel geld. Daarom hebben we deze pagina opgesteld om een product combinatie te laten zien van producten waar wij volledig achter staan en waar we van weten dat ze gewoon goed, stabiel en snel werken, maar vooral ook veilig.

Hieronder vind je een overzicht van Routers en WiFi Punten voor zakelijk gebruik (tot 200 gebruikers) of voor thuis:

Routers

Voor het beveiligen, beheren en ‘routeren’ van het interne netwerk, het uitdelen van IP adressen en verbinding met Internet maken we gebruik van een aantal routers voor het MKB van Cisco of Ubiquiti.

 • De Cisco RV340 is ideaal voor iedereen, 2 WAN poorten (voor 2 internet aansluitingen), 4 LAN poorten (voor computers en/of switches in het netwerk), de mogelijkheid voor apart gescheiden gasten en VOIP netwerken, VPN verbindingen voor toegang op afstand en nog veel meer. Verder is er de mogelijkheid om malware en verkeerde websites te blokkeren dmv Content filtering. Stabiliteit en veiligheid staan voorop. De router krijgt ca 2x per jaar een update die handmatig geinstalleerd dient te worden. Geschikt voor Coax en Glasvezel netwerken.
  Kosten: ca 199,- euro ex btw.

 

 • De Cisco RV345 (en RV345P) is ideaal voor bedrijven die meer apparaten in huis hebben, die met internet moeten worden verbonden. Net zoals de RV340 heeft deze dezelfde functies alleen zijn er dan 16 LAN poorten (P versie met POE+) aanwezig, zodat er dus in principe niet nog een extra switch tussen gezet hoeft te worden om meer apparaten aan te sluiten. Stabiliteit en veiligheid staan voorop. De router krijgt ca 2x per jaar een update die handmatig geinstalleerd dient te worden. Geschikt voor Coax en Glasvezel netwerken.
  Kosten: ca 349/450,- euro ex btw.

 

 • De Unifi USG router is een router die 1 WAN en 1 LAN poort heeft, maar volledig op afstand kan worden bedient en daarnaast ook te configureren is via onze Unifi omgeving. De router is geschikt voor Coax en Glasvezel netwerken, maar heeft wel een switch nodig om LAN apparaten aan te sluiten. Updates (ca 4x per jaar) kunnen automatisch via Unifi controller abonnement geregeld worden.
  Kosten: ca 119,- euro ex btw.

WiFi Punten

Naast de Routers maken wij gebruik van WiFi punten die we los plaatsen. Een alles in 1 apparaat is leuk, maar heeft vaak niet dezelfde kwaliteit en mogelijkheden als een Router en WiFi punt dat los van elkaar staat. Het voordeel hiervan is natuurlijk ook dat we WiFi kunnen plaatsen waar men maar wilt. We zijn niet afhankelijk van de rest van de internet verbinding en kunnen het draadloze signaal altijd uitbreiden.

 • De Cisco WAP 571 is ideaal voor bedrijven die meer apparaten in huis hebben, die met internet moeten worden verbonden. Net zoals de 371 heeft deze 2.4 en 5Ghz kanelen voor draadloos gebruik. Snelheden gaan tot 1.3Gb/s en er kunnen tot maximaal 150 gebruikers per WiFi punt verbinding maken. Net zoals zijn kleinere broertje krijgt de 571 2x per jaar updates en kan worden gebruikt met het standaard Ziggo modem/router of met een van bovenstaande router opties. Verder is er ook nog een buiten versie beschikbaar die tegen regen en wind kan en gemonteerd kan worden tegen de muur of aan een paal.
  Kosten: ca 249,- euro ex btw.

 

 • De UniFi LR WiFi punten zijn ideaal voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een stabieler en beter WiFi signaal. De WiFi punten worden standaard geleverd met Power adapter en bieden snelheden tot 867Mb/s, zijn bedoelt voor maximaal 100 gebruikers en bieden 2.4 en 5Ghz kanaal ondersteuning. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 119,- euro ex btw.

 

 • De UniFi PRO WiFi punten zijn net als de LR ideaal voor bedrijven, maar ook voor thuis. Het verschil zit em in een aantal dingen waaronder Dual LAN aansluiting (in en uit), voeding kan ook lopen via een normale POE switch en het apparaat is geschikt om buiten onder een afdak te hangen (niet in de volle regen!). Daarnaast heeft de PRO een snellere maximale data overdracht van maximaal 1.3Gb/s. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 159,- euro ex btw.

 

 • De UniFi AC HD WiFi punten zijn net als de PRO ideaal voor bedrijven of grotere omgevingen. Het verschil zit em in een aantal dingen waaronder Dual LAN aansluiting (LAG), het apparaat is geschikt om buiten onder een afdak te hangen (niet in de volle regen!). Daarnaast heeft de AC HD een snellere maximale data overdracht van maximaal 2.5Gb/s. De UniFi WiFi punten dienen te worden gekoppeld/aangesloten op een Unifi controller. Dit kan dmv ons Unifi abonnement of met een lokale Unifi cloudkey. In combinatie met het Unifi abonnement volgen er maandelijks updates.
  Kosten: ca 349,- euro ex btw.

Contact

Interesse, nieuwsgierig of wil je gewoon meer weten wat er verder nog mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact met ons op via e-mail of telefoon. Alles is mogelijk en wij staan altijd open voor alle vragen.
Neem contact op