TechConnect werkt met het merk Ubiquiti. De UniFi WiFi punten, Routers en Switches worden naar keuze geïnstalleerd, geconfigureerd, geüpdatet en gemonitord door onze servers, die in een datacenter staan, of lokaal via een eigen controller. Iedere klant heeft de keuze uit een aantal opties. De UniFi Controllers zijn bereikbaar via een website en met een app voor Android en iPhone/iPad.

Lokaal met eigen controller of via de Cloud servers van TechConnect

Bij de installatie van UniFi apparatuur heeft de klant zelf de keus om te bepalen of men een lokale eigen controller wilt op locatie, of via de servers van TechConnect in de cloud. Het voordeel van onze servers is dat men zelf niet hoeft te kijken naar updates, en dat het beheer volledig centraal wordt geplaatst, ook handig icm VPN tussen meerdere locaties. Daarnaast worden er constant back-ups gemaakt en kunnen we eenvoudig een configuratie terug draaien bij problemen. Plus doen we aanpassingen aan de controller wanneer nodig.

UniFi en WiFi

Medewerkers en gasten lopen continu in en uit. Met UniFi WiFi beweegt het wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen of tegen de muur. Zo kan iedereen altijd en overal online zijn. Handig én een extra service die past bij deze tijd. UniFi WiFi is een beveiligd en betrouwbaar zakelijk netwerk én een apart gastennetwerk in één. Bezoekers genieten van gratis WiFi terwijl de bedrijfspoort veilig dicht blijft.

Unifi Remote GUI

Abonnementen:

Hieronder een overzicht van de abonnementen, na aanschaf van de apparatuur:

*. Alle prijzen zijn exclusief BTW en per maand, mits anders aangegeven! Prijzen zijn bij betaling per jaar.

De klant krijgt bij het UniFi Pro abonnement altijd een e-mail en alert bij een storing aan een van de UniFi apparaten. Men dient vervolgens zelf actie hierop te nemen. Lukt het niet? Dan kun je ten alle tijden een email sturen naar onze service desk.

Zonder abonnement

Bij UniFi zonder abonnement blijft WiFi werken, maar worden er geen updates automatisch geinstalleerd, word de verbinding niet 24/7 in de gaten gehouden en krijgt men geen korting op eventuele ondersteuning.

Betalingen

Betalingen voor alle abonnementen kan per maand of per jaar. Meer informatie over de verschillende UniFi apparatuur vind je hier.

UniFi App Downloaden

Installeer, Configureer en Manage met de UniFi app voor iOS en Android:

appstoregoogleplay

 

Een Oplossing voor iedereen

Naast de Standaard abonnementen en het all in one ICT Service contract kunnen wij natuurlijk ook altijd een pakket maken dat helemaal is afgestemd op de situatie bij jou in het bedrijf. Een maandelijkse check van het hele netwerk, of monitoring van het gehele netwerk, alles is mogelijk. Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek met uitleg en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.