De nieuwe streaming video dienst van Disney, Disney+ is vanaf vandaag voor een proefperiode tot 12 November beschikbaar in Nederland. Films en series van Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, NatGeo en nog anderen zijn beschikbaar voor AppleTV, AndroidTV, Mobiel en via Web. Ook zijn er er apps voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor LG-tv’s met webOS.

Het abonnement voor Disney+ gaat in Nederland uiteindelijk 6,99 euro per maand kosten of 69,99 euro per jaar. Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

De dienst biedt abonnees niet alleen toegang tot de uitgebreide filmbibliotheek van Disney en dertig seizoenen van The Simpsons, maar zal ook de plek zijn waar de nieuwste films van Disney te streamen zijn, zoals Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Bij het aanmelden moet een betaalmethode opgegeven worden, maar als gebruikers voor 12 november opzeggen hoeven ze niet te betalen voor de proefperiode van twee maanden.

Je kunt op je account inloggen vanaf elk geschikt apparaat en je kunt ingelogd blijven op maximaal tien apparaten tegelijk. Je kunt verder op 4 verschillende apparaten tegelijk kijken.

Aanmelden kan via: https://www.disneyplus.com/

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: