Spotify heeft zojuist een flinke update gekregen voor Apple devices. De nieuwe versie (8.5.26) ondersteunt nu Siri voor iPhone, iPad, Carplay, Airpods en de Homepod via Airplay.

Daarnaast is de app nu ook eindelijk verkrijgbaar voor de AppleTV. Dit maakt de experience natuurlijk nog meer compleet en zorgt ervoor dat het nog fijner en gemakkelijker word om Spotify te gebruiken in huis. Siri leert automatisch welke muziek app gebruik word en zal zich dan aanpassen.

Je kunt bijvoorbeeld tegen Siri zeggen: “Speel Michael Jackson Beat it op Spotify”. Het is dus wel van belang dat je ‘op Spotify’ erbij zegt.

Verder is er ondersteuning voor ‘Energiebesparingsmodus’ toegevoegd aan Spotify. Op het moment dat deze modus is geactiveerd op je i-device zal Spotify zich hierop aanpassen. In de energiebesparingsmodus wordt de hoeveelheid energie die de iPhone gebruikt verminderd wanneer de batterij bijna leeg is.

Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld, wordt de batterij in de statusbalk geel. Zodra de iPhone 80 procent of meer is opgeladen, wordt de energiebesparingsmodus automatisch uitgeschakeld.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: